Köszi! Remélem nem vágja majd a fejemhez "ugye én megmondtam" ha nem lenne jövője ennek a papírnak már rég 1ft lenne,de abban is biztos vagyok,hogy a tavaszi/nyári Gucci kollekcióra még nem futja,de jön majd az őszi/téli......ott azért szétnéznék!😉 További szép napot!
na most olvastam a reggeli hisztidet :) én is azt tudom mondani, mint a többiek ha nem bírod tovább a feszültséget, akkor add el. Tény, hogy az egyik legkockázatosabb papír jelenleg a BÉT-en, cserébe a hozam-kockázati arány is nagyon nagy. Én már eldöntöttem, hogy kivárom a történet végét, de azt is megértem ha valakinél elszakad a cérna, és megválik a pakkjától. Mindenki maga döntsön mi neki a legjobb !
Sziasztok!Mi" családivállalkozásba"nyomjuk az Estet az uram múlthéten túladott a pakkján én 9ft-ról tartom, nem adom el!Tavaly ősszel a konyhafalamra írtam egy dátumot+célárat,ahhoz ragaszkodom,nálam még van bizalom érzem jó lesz!Csak megköszönni tudom az építő,hozzáértő hozzászólásokat nem is gondolnátok milyen sokat segít!Várom mit hoz ez az év,ki hozott jobb döntést? Meglátjuk!
Est Média