Nem úszkál túl sok nagyhal a vízben, ezért szerintem Vajna megjelenése mindenképpen árulkodó és pozitív jel. A cég méretéről mit gondolsz? Reális lehet a becslésem szerinted?
Egyetértek. Gondoljuk meg, ha egy 100Mrd körüli értékű céget raknak bele (ami reális lehet szerintem ekkora rv számnál és ilyen közkéz melett) ami képes évi 15-20Mrd profitot termelni, akkor P/E alapon innen egy 10-szerezés simán elképzelhető az árfolyamban. Ehhez tényleg annyi kéne csak, hogy egy megbízható tulaj kerüljön be a képbe megfelelő tartalommal a háta mögött. Elvileg ezen dolgoznak. Szerintem érdemes kivárni a végét. Már nem lehet túl sok hátra az újabb info-ig.
Mindkettő!!! Szerintem nagyon sokan ragadtak be még az Econetes időkből, akik már réges régen elfelejtették, hogy van ilyen részvényük... Valszeg sokan elkönyvelték az elmúlt évek során, hogy elveszítették a befektetett pénzüket!
Jó ha sok a biztos kéz. Ma is kicsik adtak szvsz. Egyébként sokan már el is adtak a korai vételekből. Nagyon kevés alatt mit értesz? Pár 100 vagy pár 1000?
Még mindig tartom, hogy a Te beírásod miatt vettem bele anno 100 K-t 3,5 Ft-on!!! Gondoltam egy speka megér annyit... Azóta egy kicsit változtak a dolgok...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A