Én úgy látom, hogy a habitusotok az ami nagyon távol áll egymástól. Sosem fogtok együtt piknikezni szombat délután, oké. Ettől még a cél közös, és ha múltkor eleget teszel saját ígéretednek ahelyett hogy tovább mélyíted az ellentétet, most meggyőződésem hogy nem itt tartunk. Nem ő az, akit támadnod kell, hidd el. BCS-hez annyit: az mindenképpen az ő érdeme, hogy látva a ‘16 ‘17-es folyamatokat, nekiállt tisztába tenni egy rossz múltú céget, hogy piacképes legyen a mostani környezetben. Mi is úgy láttuk, jó az elképzelés. Bejött neki, bejött nekünk is. Pénzt akar keresni? Remélem sokat fog, mert akkor mi is.
Jó reggelt! Hálás itt mindenki csak saját magának lehet, hogy vett Estmedia részvényt és kitart. BCS nálam tiszta lappal indult, csak hallomásból ismerem a múltját, eddig szerintem maximálisan korrekt volt, rengeteg munka van ebben, hogy itt tartunk.
Jó reggelt! Tényleg teljesen irreleváns, hogy kit kedvelünk és kit nem. Itt egy a lényeg, hogy részvényesek vagyunk. Egy a célunk, egy hajóban evezünk. Vaculakkal volt alkalmam találkozni. Ő egy igazi okos Úriember. Ugyanúgy a belső kör tagja, ahogyan Te vagy én, vagy itt sokak. Hidd el, vannak itt jobb célpontok a lufiban, akiket ilyen olyan ok miatt számon lehet kérni. Én inkább rájuk koncentrálok.
Nem látom be, hogy miért fontos neked beleállnod. Nem csak gondolom, hanem tudom - mert leírták itt jópáran -, hogy rengetegen köszönhetnek neki nem kevés pénzt. Azzal, hogy kb 10 forint óta itt van és a legnehezebb időkben világította az utat, sok embert mentett meg saját magától és attól, hogy idő előtt, esetleg bukóban kiszálljon. Amikor te még itt sem voltál, vagy amikor BCS-re fakadtál ki. A múltkor pedig olyan dolgot kért rajtad számon, amit te magad ígértél meg. Jelenleg egy a hajó és közös a cél. Őszintén nem értem mi szükség erre a feszültségkeltésre - úgy, hogy szerintem az a verzió is játszik amikor mindkettőtöknek igaza lehet. A te padavanod egyébként kifejezetten kedvelem, az egyik legjobb arc itt, és ő is régóta velünk van. A másikról is ugyanezt tudom mondani. Re: PADAVAN Fw: másold be légyszi
Úgy van! Havi chartot meg kell nézni, az a legveszélyesebb, szépen épül vissza. Fibo szinteket behúzni 1982 Ft-1.6 Ft. 200-230-as zóna elhagyásával meg sem àll 470-ig stb. Viszont ehhez hírek kellenek, addig stagnálás természetesen.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A