régóta és nem keves penzzel, ami SCs-nek pl jatszos az nekem egy kisebb vagyon és benne van... hiszek is, a logikam is azt diktálja hogy ennek ertemes vege lesz de a mikor már nagyon faraszt. És tudom hogy ezzel nem vagyok egyedul, eddig a kozgyulésig vártunk infot, vki már elotte, most már év vége, és ha akkor sem, utana hova fogjuk tolni... ezt sokaig mar nem lehet, nem szabadna huzni, mert annak komoly kovetkezmenyei vannak az arfolyamra nezve, és hiaba virtuális nyerő vagy veszteség, idegtépő!!
Én pl már nagyon unom de muszáj kitartanom... nem értem, hogy mire várnak és meddig. Mi meg nézzük ahogy ugyanoda visszanyomják az árfolyamot huszadjára. Idegek harca ez. Közben meg olvasom, hogy SCs bennfentes infoi alapjan nagyon meghuzzák meg igy meg ugy meg amugy. Totál elegem van, és most jöhet, hogy rinyálok, de tényleg jó lenne már nem tökölni hanem előhuzni az uj befektetőt mert különben süllyesztő. A kitartásomért meg nem kapok kenyeret a boltban
Rinyának nincs helye, remélem senki sem gondolta azt, hogy konnyű kenyér lesz: 2 forintnál bejelentik, hogy Andy lesz a tulaj és 5 forintnál feljebb "nem engedik", hogy az utolsó Mari néni is papírhoz juthasson.... :)
Üdv, dehogy veszem :) de már nem szeretném 100 alatt látni, pedig úgynézki fogom. Egyébként mind megvan még a játszószőnyeg is amit 178-on vettem :) bár azt nem tudom minek! Elkapott az eufória. Én hiszem hogy nem teljesen a kicsiknek tudható be ez az rányított kereskedés ami itt 100 körűl zajlik. Persze mindenki azt gondol amit akar.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A