Igen. Látszólag a deltások kisebbségben vannak a "saját" cégükben, amibe éppen most teszik bele a vállalatcsoportuk legjövedelmezőbb tagját, egy külsős it elnök irányítása alatt. Mit is jelenthet ez? 🤔😉😉
én ezt mindenképpen jó hírnek értékelem. és választ is ad a korábbi kérdésre, amit feszegettem, hogy miért emelték fel a Delta IT tagok számát, 3-->4-re; így hogy lesz még 2 új tag már nem lesz deltás többség az IT-ban.
Jo reggelt, szep emelkedos napot mindenkinek! En ugy gondolom hogy aki turelmes es befekteteskent kezeli az erre szant penzet az buszke lehet magara hogy ezt vegug tudta es tudja ulni. En orulok hogy reszese lehetek. Mindenkinek sok szerencset! Meg maradok nem adom. :)
Ez a kitétel vonatkozik a székhely módosításra, tőkeemelésre valamint a Deltás ig tagok megválasztására is. Viszont a ma megnevezett két új ig tagra nem. Az Igazgatóság tájékoztatja a Közgyűlést, hogy az 5. napirendi ponthoz 2019. szeptember 10-én közzétett előterjesztésekben megjelölt személyek mellett további két személyt is javasol az Igazgatóság tagjává választani 2019. október 1-i – tehát a Delta Systems Kft. megvásárlására vonatkozó tranzakció zárását megelőző – hatállyal.
Szerintem összeszedték a legjobb szakembereket, akik az utóbbi években, azért nem kis posztokat töltöttek be komoly cégeknél!! Ez a csapat nem egy kis feladatra lett beválogatva, itt valami nagyobb készül. Holnap pedig mindenki döntsön ahogy érzi. Én tartom az már tuti!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A