A hétvégén picit szépítkezek, hogy szép legyek a közgyűlésen. Remélem jöttök sokan akik nem csak szépek, de okosak is vagytok. Ja és veszek pálya matricát is :)
Az idézet második felét valóban kihagytam, nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget ebben a kontextusban. Hogy véleményed szerint mit jelent, az megint egy másik dolog, nyilván többféleképpen lehet értelmezni és interpretálni. Ha a cégek mérlegbeszámolója annyira egyértelmű volna mint ahogyan azt állítod, akkor nem menne csődbe soha egyetlen cég sem, de ha mégis, akkor az nem az utolsó pillanatban derülne ki mindíg, ahogyan szokott, hanem már jóelőre látná mindenki. Nekem nem az a tapasztalatom az ilyen esetekkel kapcsolatban, hogy az utóbbi szokott történni. A számokról pedig tényleg ne vitatkozzunk, ha jól emlékszem volt már rá példa, hogy számonkérted rajtam, hogy rosszul számoltam úgy, hogy közben te nem is számoltál semmit csak hozzávetőlegesen valamire emlékeztél. Mindezek ellenére nem állítom, hogy a Delta Systems csődben volna, csak azt, hogy az én megítélésem szerint egy ahhoz közeli, komoly anyagi problémákkal küzdő állapotban volt mielőtt megkötötte ezt az apportos megoldást az EST-vel..
annyi biztos, hogy nagyon érdekes napokat és hónapokat él jelenleg ez a papír, kíváncsi vagyok a folytatásra, jelenleg még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nincsen "titkos új nagy tulajdonos"
Jó kérdès!! szvsz egyrészt a K+O + 4iG hatás , másrèszt amit Wish kollega jòl kiszámolt , nevezetesen h a kèt tökeemelès átlagàra kb 93 Ft. Ha igy nèzzük akkor szvsz kb 120 mill db rv mèg “ keresi gazdàjàt “ azaz fundát.
A cikk jó lett. Válaszolt sok kérdésre, de a legnagyobbra még nem válaszolt: Vagyis miért várunk ide sokkal több fundamentumot, mint amit a Delta produkálni tud?
Mièrt csak a mondat felét idèzed??Ez igy nem korekt ! A teljes mondat : “ Menekülés a győzelembe, mindig csak előre! “ Szvsz ez azt az alapigazságot fedi le , hogy ha egy gazdasági egység nem fejlödik , nem nõvekszik, akkor meghal. Continuous improvement !! Számokròl meg szvsz kár vitatkozni , elèrhetö ès megnèzhetö a Delta Holding Zrt 2018 -as Mèrlegbeszámolója. :-)
Hát fura lenne egy ekkora cégnél, hogy ne tudnák a jövőt. Főleg hogy tőzsdére is léptek. Már pukkanhatna a lufi. Vagy valaki szignózza le a papírokat aztán töltse fel a BET-re
Nekem az jött le, hogy mindkét válaszadó baromira figyelt arra, hogy nem mondjon azon kívül semmit, mint amit eddig is tudtunk. Szerintem az ipar 4.0-hoz elengedhetetlen az 5G -s háttér. Na akkor ki is pályázik 5G-re??? Karöltve működik a kettő, külön külön nem..... Ezek szerintem már fulllllrrra tudják a jövőt.... A SZÉP JÖVŐT!!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A