Igen. Szerintem ha az Antenna Hungária beszáll a Telenorba, akkor nem hiszem, hogy sokáig ott szeretnék parkoltatni, hanem már egészen biztosan meg van a terv hogyan legyen ebből a "szabad piacon" működő megoldás. Erre, minden jegybanki és kormányzati kommunkáció szerint, a BÉT-et látnám a legmegfeleőbb megoldásnak, azon belül pedig lehet gondolkodni, hogy új céget akarnának-e inkább IPO-zni vagy valamelyik jelenlegibe beleülni. Ha az utóbbi, akkor kik lehetnek a jelöltek? A Nord-ban jelent meg vajon Papp? Nem. Érdekes. Egyszóval ha a pletykák szerinti pár napon belül megszülethet a Telenor-AH megállapodás, akkor elvileg nálunk is alakulnia kéne valaminek ha igaz, hogy erre tendálnak. Ehhez Papp mellett számomra a legfontosabb indikátor az új név lenne. Hogy a GlobTerm-vel hogyan zsonglőrködnek megint, azt tehetik amíg akarják, hogy összeérjenek az időpontok, ahogy kissigor írja, de az új név, az sokmindenről árulkodó lehetne. Én személy szerint már nagyon várom.
Nem gondolom , h az uj név adna választ arra , hogy mekkorák leszünk. Ha valóban Opus , Konzum -szerü végkifejlet lesz, az biztos szvsz , h október 14 elött ez nem következik be. Nagyobb esély van szvsz a közeljövőben a következőkre : 1, rv-ek megkeletkeztetése 2, IT tagok bejegyzése 3, könyvvizsgáló megnevezése
Ráadásul akkor Perger azt mondta a kgy után, h ez a lépés nem volt számára szimpatikus. Most, h nála a gyeplő, újra meglépné? Ráadásul tavasszal BCs lépéskényszerben volt, mert kötelező volt összehívnia a kgy-t. Most nem volt időkényszer, szabadon állapították meg az rkgy időpontját.
Ezt is el tudom fogadni, de akkor nem harangoznék be másodszor is névváltoztatást fölöslegesen hergelve a befektetőket és a piacot. Ezt már BCS is elsütötte egyszer, kicsit sem volt szimpatikus.
Előbb utóbb csak meglesz ;) ""Meg nem erősített hírek szerint az Est Media-ból akár telekommunikációs szolgáltatócéget is alakíthatnak, vélhetően a Telenor szerepét veheti át.""
Ha eladnak vagy kölcsönadnak a globterm pakkból, anélkül, h tennének a kgy-n valami nagyon pozitív hírt hozzá, és/vagy nem látszódik a fantombüfi, az minden, csak nem bizalomépítő lépés volna. A deltát láttuk, látjuk, mire értékelte a piac, és a belépése legalább annyi kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Érdekes napok előtt állunk. 😀
Nem tudom, hogy a bizalom építés vagy az üzleti titok megtartása jelenleg a prioritás, de ha tippelnem kellene, a titokra tenném a voksot. Egészen addig, míg a felek érdekei össze nem érnek az időpont tekintetében is.
Pontosan így van. Mi is spekulánsok vagyunk és szeretnénk nagyot szakítani. Van aki ül a papírban folyamatosa, van aki kihasználja a spekulatív jellegét, de a cél közös, nagyon jól járni. Annyi a szerencsénk a korábbi évek kilátástalanságához képest, hogy idén ez el fog dőlni.
Ez igaz szerintem is. De valamikor az Opus is ilyen volt, és akiknek bejött, azok igencsak jól jártak. Mi is arra spekulálunk itt mindannyian, hogy hátha nekünk is bejönne ez a dolog. Meglátjuk.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A