Tremmel 4,99%ra csökkentése csinálta ki szerintem azt a vonalat. Ettől még lehet, de nem túl logikus, otc bármikor átadhatta volna a teljes pakkot is, ráadásul házon belül van.. ha az lenne amit vársz, felesleges lépés. Ezért mondom: nem tv2
Én ugyanígy vagyok ahogy Te. Lelkileg felkészültem a "Világbanktól, a sarki suszter műhelyen át, a lehel piaci seprűárusig" mindenki érkezésére. Sőt lehet hogy Federernek teniszütőket fogunk gyártani.... .... Közel vagyunk. Meglátjuk....
benne van ez is... valaki bedobta pár hónapja Szivek nevét, de aztán nem mondott semmi többet. Szivekről Rasira asszociáltam... dehát ki tudja már, az érintetteken kívül. 😂😂 mindenesetre ezt a nagy ködösítést megmagyarázná...
Az első körös megmozdulásra leszek kiváncsi. Tremmel... vakakinek kellett adni addig amig nincs minden kész. Szvsz. Az lenne még nagy szám, ha minden egyszerre. Tologatás nélkül a nyakunkba hullana. Álom. Bár megérdemelnénk 😂!
Persze hogy nem. Szvsz Vajon nem e "árfolyam karbantartó" lesz Tremmel szerepe? Ahogy jönnek a hírmorzsák árfolyam elindul, de valakinek lassan eladással passzolni kell át a megfelelő személynek az rv-ket? Ki tudja... De már nincs sok hátra.... :-)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A