szééép!! 😁 na pont ezt nem néztem! 😂😂 te már sok infót kikutattál, grat! az andy örökség megy lölöhöz. mivel andy portfóliájában esztike is benne van a cégláncolatok útján, talán esztikét sem hagyják az út szélén. sőt, ha összevetjük a közelmúlt cégjogi eseményeit, a közgyűlési pontokat, valamint a kavarást a tv2-ben, akkor esztike sorsa is méginkább elrendeződni látszik. ha múltkor azt mondtam, h lölö befordult a mi utcánkba, akkor kiegészíteném, h mintha lelasított volna és nézegetné a házszámokat...😁 ha ezt a hírt sokan összekapcsolják esztikével (akár véletlen - ha még van itt ilyen -, akár nem), akkor a kipontozott meghívó esetleges negatív hatását hamar korrigálni fogja! 😀
Jujjj, jól hangzik ;-) !!! Szerencsétlen SCS meg annyira nem bírja a feszültséget, hogy már megint kitiltatta magát. Pedig ez neki is tetszeni fog az tuti, úgyhogy rögtön itt is lesz egy újabb nickel arra mérget merek venni :) .
Nem teljesen tudom megérteni. Nekem nem világos, hogy mi vezeti amikor így bepörög. Szerintem alapból is stresszes élete lehet. Nincs türelme. Valamire szerintem nagyobb összegre lenne szüksége, és szeretne itt révbe érni, de teljesen bizonytalan, hogy mikor adjon el. Így talán azt az utat választja, hogy megpróbálja siettetni a történéseket, amit nem lehet, ettől befeszül. Egyébként ez alatt a közel két év alatt én is voltam így, és a pakkom jó része akaratom ellenére elment. Sajnos!!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A