Szép grafikon. Engem még arra kérdésre érdekel nagyon a válasz, hogy hogyan oldódik majd fel (he egyáltalán) a BCS által AV halála után tett nyilatkozatok közötti "látszólagos" ellentmondás, amiről már oly sokat beszéltünk. Nagyon remélem erre a kgy-n fény derül. Sőt azt is remélem, hogy BCS-nek volt igaza és nincs is ellentmondás, csak infok hiányában én véltem annak látni.
A Vajna hír előtti napon is “csak” 92.6 milliós forgalom volt. Nyitó 110, záró 123.5. Egyszóval bármi lehetséges. A nagy limites ralli úgyis csak a forintozókat vonzaná be. Jelenleg megelégszem a napról napra történő langyosabb emelkedéssel és az emelkedő forgalommal.
Törölt felhasználó2019. 04. 05. 12:57
bár már elköszöntem a hétvégére, de csak ránéztem a chartra... https://invst.ly/agz0h RSI és stochastic alapján akár korrigálhatna is egy kicsit lefele, de most robbanás előtt vagyunk szerintem... akár milyen óvatosan húztam be a csökkenő csatornát, kilépett belőle. A BB-ből is kilépett felfele. nem tudom mit fognak tartalmazni a határozati javaslatok, de egy kis szikra adhat egy szép zöld gyertyát hétfőn, vagy kedden, és akkor az 50 napos felszúrja a 200 naposat... ha így nézem nincs ami megállítaná felfelé, akkor sem ha ma valami okos visszaborítja 110 környékére. (nem hiányzik, de van aki arra élvez, hogy hétvégére beleszarjon a palacsintába... mondjuk akinek erre van pénze az inkább orvosra költse, hátha még lehet segíteni rajta)... Újra átolvastam a napirendi pontokat 11-17 között minden arról szól, hogy van miért várni a közgyűlést, és a híreket. BCS korábbam: csak akkor lesz ilyen jellegű változás, ha lesz új tulaj (nem pontosan idéztem, csak lényegileg); szintén BCS korábban: 177-nél is megérte venni, jó befektetés lesz. Én most utoljára megpróbálok hinni neki, és vettem még részvényt, annyi pénz azért maradt a számlámon, hogy KGY-re tudjak egy tálca tojást venni (nem az én stílusom a dobálózás, de igény vóna rá!) És hogy miért ne hagyjuk kikezdeni az elképzelésünket Lufi vagy bárki által. Nem gondolom hogy naívitás mindaz amit leírtam. Ha újra megszívatják a részvényeseket, akkor nem nekünk kell lesütött szemmel elkullogni... Ha bukóban kell majd eladnom, akkor is emelt fővel távozom. Bocs ha hosszú lett, jó hétvégét mindenkinek!
lenne tőkém, én is vennék. itt vagy nagy pofáraesés lesz, vagy többszörözés. és most úgy érzem, nagyobb az esély a sikerre, mint a kudarcra. ha meg valami kisebb kaliberű befektető lesz a végén, a tőke megmarad, esetleg egy tisztes haszonnal.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A