Egyszer volt egy playmate választás ahol zsűritag volt Andy! Haverommal elmentünk megnézni,asszem még a hajógyári szigeten volt a bed ben. Előttünk állt a tömegben amikor a lányok bemutatkoztak és az alkohol hatásra kijelentettem hangosan,hogy tudom melyik fog nyerni! Megfordult és mosolyogva megkérdezte,hogy melyik? Amelyiknek a legkopottabb a térde,volt a válasz! :)
😀 komolyra fordítva a szót: most nagy hullámzás van. én nem tudok árfolyamot mondani, de remélem a kilengésekkel együtt is tartani fogjuk az erősödő tendenciát, bár pár piros nap is becsúszhat, ha sok a türelmetlen. de a közgyüliig szerintem finoman erősödünk nap mint nap. a következő erősítő lépés a napirendi pontok lesznek. végül pedig maga a közgyüli, ahol lehull a lepel, h bcs milyen befektetőt talált. ha valami bivalyerőset, akkor ki tudja hol a vége. ha kevésbé erőset, akkor remélhetőleg nullára kijövünk (mármint a vajna-árvák), vagy lesz egy tisztes hasznunk. ha előbb kiszivárog valami, akkor persze gyorsul a folyamat is.
Látom kicsit megnyugodott a társulat, a kgy. meghívó után. Szerintem a hét még viharos lesz, de aztán elül a vihar és a hajó lassan irányba áll. Jövő héten, meg már élvezzük az utazást...
Drága Nyanya, téged is áljdon meg a csatkai Szűzmária, és adja meg nekünk a céláradat :D öröm újra olvasni! Dilyópálinkám nincs, de egy sört megittam az egészségünkre :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A