Ha kiderül ki lesz a befektető, és nem csak a mostani kapitalizációnak megfelelő 10 milliárd vagyon jön be, akkor akár elérheti a 180as lokális csúcsot is szerintem...
Hát igen, ez jó kérdés... Mindenesetre bízzunk benne, hogy ha már valóban olyan sok kérője volt Esztikének, akkor valami zsíros vőlegényt fogtak meg neki. :)
Hát ez a lényeg, hogy a pletyka része az, hogy van végre befektető, amit mindenki várt! És hogy az bárki is lehet. Lehet a sarki fűszeres, vagy lehet a Market... Én erre mondtam, h erre aztán lehet spekulálni. Az utána való árfolyam alakulás meg attól függ, h mekkora cég jön pontosan. Jó lenne, ha nem kéne a kgy-ig várni az infóra... Ha már sikerült ide jutnia Esztikének, nem kéne megint csurgásnak engedni.
nem volt konkrét hír ami ezt indikálhatta volna, az, hogy jött péntek este egy kgy meghívó amit az est rv-seken kívül nem nagyon olvasott el senki, nem ugyanaz a kategoria mint ha kijön a Béten egy közlemény. hogy XY bevásárolta magát az Estbe ( mint anno Vajnánál, akkor egész nap limit volt, de másnap már ment a csapkodás)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A