Alapvetően az a helyzet, ha jól gondolom, hogy BCS nem tölt be az EST-nél semmilyen vezető pozíciót, merthogy az előélete miatt ettől ha jól tudom el van tiltva. Tehát, azon kívül, hogy meg szeretne piszkosul gazdagodni a 20%-os pakkján kersztül, ő személy szerint nem tartozik felelősséggel a cégért semmiben, persze javítsatok ki ha tévedek, és miután nyomtatott magának 78 filléren 20milla papírt a meg nem kapott korábbi fizetései ellenértékeként, ezt egyelőre tartja a park-on kersztül, és ígérete szerint júniusig valóban nem önti a piacra. 5milla rv-t már eladott AV-nek korábban a dynamopesten keresztül, ki tudja azért mennyit kapott. Nyilván az az érdeke neki is, hogy találjon egy minnél nagyobb méretű befektetőt, de ha ez mégsem jönne össze valami nagy gebasz okán, akkor akár júniusban, megfelelő kivárás után, minden gond nélkül kiöntheti a pakkját a kisbüfikre. Igaz jelentenie kell majd róla, de ha önteni akarja akkor nem akadályozhatja meg ebben semmi . Én személy szerint nem hiszem, hogy ez fog történni mert túl sok értelme nem lenne látva a jelenlegi tőkepiaci képet magyarországon valamint a cég potenciáljait, de aki komolyan tart ettől a kockázattól, annak azt javaslom gondolja meg, hogy érdemes-e tartania a papyrjait, vagy váljon meg a pakkjától amíg viszonylag stabil az árfolyam. Ha mégis úgy dönt, hogy tartja továbbra is, akkor meg fejezzük be ezt a tojásdobálós marhaságot végre és viselkedjünk felnőtt, gondolkodó befektetők módjára. Kérem csak azok vegyék ezt magukra akiket érint!
"Közel egy éve azt kérdeztük öntől, hogy hol lesz egy év múlva az Est
Media. Akkor azt mondta, hogy a vállalat működőképes lesz, és a
Budapesti Értéktőzsde fontos szereplőjévé válik. Azóta az Est Media
visszakerült a standard kategóriába, és újra likvid papír lett. Milyen
cég lesz az Est Media egy év múlva? Azt gondolom, hogy egy év
múlva arról fogok tudni beszámolni, amennyiben még velem készül az
interjú, és nem valaki mással, hogy a fundamentumok bekerültek az Est
Mediába. Tulajdonképpen örülnék is, ha nem velem beszélgetnének egy év
múlva."
"Arról beszélek, hogy nekem ez nem egy befektetés, nem egy üzlet, nekem
ez az életfeladatom, hogy ezt a sztorit tető alá hozzam, és én bármilyen
áldozatot meghozok érte. Bármilyet. Ha kell, akkor én ülök itt, de ha
kell, akkor átadom valaki másnak a helyemet. Ha kell, akkor dolgozom
tovább, de ez az én életfeladatom, ez nem munka, ez annál sokkal több.
Ha azt gondolja bárki is, hogy egy sajnálatos haláleset engem
megfutamít, az óriásit téved."
Én is ebben bízok....fel van függesztve vagyis nincs jogosultsága asszem cégvezetésre sem.ezt már nem úszná meg most nincs olyan helyzet...ez most jó alkalom lenne neki végleg tisztára mosni magát!kétszer a béten megszivatni mindenkit...biztos út a börtönbe!
Nem meri B.Cs. megcsinalni, 10 éve más volt a helyzet akkor mindent rá lehetett fogni a válságra meg ott volt mögötte a baloldal, most szerintem egy ilyet csinálna és Matolcsyék elásnák
"...Home? I have no home. Hunted, despised, living like an animal! The
jungle is my home. But I will show the world that I can be its master! I
will perfect my own race of people. A race of atomic supermen which
will conquer the world!"
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A