Múlthét szombaton, mikor éjfél körül hazaértem színházból, Édesapám mondja, hogy portfolion olvasgatott és látta, hogy valami "hülye" szombat este is a szektában írogat. Megnézte, látta, hogy a "cuki csaj" az, tudta/remélte, hogy szünet volt a musicalben :)))
Magamat sosem mentem, saját és céges gépen is szoktam menteni, cégesen nincs Vaculaktól olyan régi, amit már nem tettem be, de Őt szoktam menteni rendszeresen és figyelemmel követem a kommentjeit, Ő a mi szellemi vezetőnk, a pajzsunk :)) Komától idéznék: "Valaki porszivozza a vörös szőnyeget ahogy látom :)"
Köszönöm a bizalmat. :- ) A kft-t nem Balázs Úr alapitotta , hanem az EST Nyrt , abból a célból, hogy az a tervezett jövőbeli akvizíciós tevékenység holdingcégeként szolgáljon. :-)
1 kérdés motoszkál bennem,kérdeztem a napokban,de senki nem reagált.Andy úrnak van ezer cége.Mivel ő a fő várományos ide,a kopasz minek hozta létre ezt az új céget,hisz ott a dynamo a park....te hátha tudsz rá vmi okosat.
Ne bantsunk senkit kozulunk. COLOP közénk való, csak elég furan kezelte ezt a pakk csökkentést.... Ünnepélyesen bejelentem, hogy Én meg viszem tovább COLOP pakkjanak töredékét es nálam biztonságban tudhatjatok.... Erre egy lufis jut eszembe : BUMM
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A