A 4ig most 1 elemű halmaz a papírok között. Semmihez nem hasonlítható. Teli van anomáliával ami ott történik és én sem értem, miért nem korrigál egy értelmeset. Minden józan észnek ellentmond, de a vége úgyis az lesz, hogy jönnek az apport cégek bele, azokat kifizetik majd a magas rv áron nyomdázott friss papírral (elbírja, mert nagyon kevés van még split után is), aztán pedig elfelejtik a lockupot és jól berealizálnak majd az apportáló friss rv tulajok.
Szerintem nem célzottan nézte meg a 135-öt. Valaki elhitte hogy a nutex az új 4ig és kiöntötte számolás nélkül. Remélem így volt, mert 50 felett vett nutex bosszút fog állni ezért a gaztettéért :D
Nem minden mukodik a tiszta logika alapjan. Akkor mondd meg,egyhuzamos,masfel havi emelkedes,350% utan,4ig ha veletlenul napkozben 2%-ot esik,mar pattannak ra a spekak mint gyongytyuk a takonyra,akkor ez miert van?Mikozben teljesen normal lenne benne egy egeszen komoly korrekcio. Minden logikanak ellent mond.
Lehet nagy speki is, akinek van annyi hogy torlaszoljon (nem fél ha esetleg elveszik, vagy aktívan figyeli és próbál elugrani előle), reménykedve, hogy betölti a rést. Gyanítom a nagy eladó pakkoknak van párja a 125-135 sávban.
Azért szerintem, mert most a spekák is azt várják, hogy betölti-e a rést rendesen vagy fordul. Ilyen szempontból fontos szintnél jár a papír. Pl ha venni akarnék, engem sem érdekelne most 130-ig. Ha látnám, hogy távolodik, akkor pedig 145-től veszegetném 160ig.
Jön még macskára úthenger! :) Hagyják őket játszani. Remélem azért a bf kör is gyűjtögeti és folyamatosan fogy a valóban eladó közkéz. Amikor eljön az ideje, menni fog. Nem annyit amit a piac és a hír indokolna, hanem amennyire akarják és ahova megálmodták. Re: 4ig.
Logikus,es szamunkra kedvezo magyarazat lenne a porszivazas. A fajdalmas kulonbseg annyi,h rohadtul nincs tetel vasarlas,kizarolag eladas. Meg felpattanas sincs,meg se birizgalja a spekik fantaziajat meg ez az ar.
Nagyban egyetértek veled. Amúgy ner18 írta be, hogy a 20% limit eltörléses módosítást nemrég bejegyezték a cégbíróságon is. Akár ez is lehetett a következő lépés gátja. De az is, amit te mondasz: hatalmi dolgok, papírozás, vagy mosodai program hossza ( ez utóbbit a lufisok kedvéért! :D )
Szep volt a 30000-es meg a 20000-es ontes.Konyv meg jobban szarra pakolva.Utalom az ilyen fajankokat.Visszael azzal hogy tomenytelen reszvenye van.Szar dolog egernek lenni a macsek szajaban.
ha a háttérben tényleg készülődik valami, és tényleg nem csak poénból vásárolt Andy bácsi 5%-ot, akkor is idő kell míg a cégbírósági dolgok elrendeződnek... ezt már többen írtátok is ezen a fórumon, és én is így gondolom. Ha még politikai huzavona is megy a szálak rendezése során, akkor még lassabb a dolog, aki dolgozott már közszférában az kb tudja miről van szó... a sima ügy is fél év, a bonyolult az kicsit hosszabb idő. Szóval szerintem amig ezek a dolgok elrendeződnek, nem is biztos hogy a fent emlegetett érdekkör bajoskodik az árkarbantartással. Ezt egy egyszerű spekuláns csoport, de akár ilyen kis forgalmú részvénynél egy személy is meg tudja tenni. Magyarul a hírig hagyják játszani a kissrácot.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A