Tévedsz mert itt már 2 éve mióta a tőzsdére jöttek ezt készítheték elő. Ádámosinak is már csak 52 százaléka van. 2 éve még 90 volt. Kinél van a többi papír. Egy biztos nem a kisbüfiknél.
Nekem gyanús nagyon ez a Marble FM zrt ilyen kimagasló eredménye. Szerintem a B+N van a háttérben, különben hogyan tudtak volna ekkora árbevételt generálni a semmiből (12 millárd , 3 millárd körüli profittal.) Egyébként tőzsdére lépés is tervben volt nekik. Így már érthetőbb lenne miért jött Matkási. Az Akko nyrtbe már biztos nem megy mert oda Wing megy. Pedig oda várták. https://bet50.hu/bet502023/b-n-referencia-zrt
Inkább arra vagyok kiváncsi Marble Fm zrt mögött ki van igazából. A semmiből csinálnak 12 milliárdos árbevétel mg 2.5-3 millárd forint adózott eredményt. Meg miért vannak itt 10 százalékos tulajként?
Vett 200kt 500n 100 millió ért Eladott egyszer 300n 100kt az 30 millió 375n 75kt. az 28,125 milió Maradt még 25k az 500ftos piaci árral 12.5millió. 30+28+12.5= 70 millió Tehát 30 milliót bukott mikor a cég rekord évet csinál. Ha valaki ezt elhiszi hogy ezek valós vételek eladások az inkább ne tőzsdézzen.
Mi a válasz? Soha nem volt az árfolyam tőzsdei kereskedésben 370 forint alatt. Bármikor eltudta volna adni 450 felett. Ennyire látványosan nem kellene hülyének nézni mindenkit. Lehet , hogy ő távozik az igazgatóságból. 375 ért én is megvettem volna. Egyébként tavaly mikor vettek 150kt 545n saját részvényt , utána januárban Jakab eladott 300 ftn!!!! 100k részvényt. Előtte meg 500n vett 200kt. Az egész valószínűleg valami adókiegyenlítés miatt van. Egyik zsebből rakja a másikba.
Dr. Jakab Szabolcs úrtól, a Társaság igazgatótanácsának tagjától a mai napon kapott tájékoztatás
szerint: tőzsdén kívüli ügylet keretében, 75.000 db eSense Nyrt. törzsrészvényt adott el 375,- Ft/db
átlagáron
Akkor kell venni amikor még csak pletyka van. Ádámosinak köszönhetően sokan nyugdíjba mentek már akik időben szálltak be a papírjaiba. Akkot se most kell venni, Autowallist. A story előtt kell beszállni nem akkor mikor már mindenki tud mindent
Remélem végre ma már elengedik. Feltünő a pufferolás. Aki olcsón akar az most vehet. Saját részvényt 545n forinton is vettek. 1.3 millárd kp van az eredménytartalékban. Vicc ez az árfolyam
eSense Nyrt.