Azért a 11 is jó volt reggel ,azt sajnálom csak 200k-t mertem, ha tudom akkor all in, dehát ki tudja előre? Így majd látjuk, lehet jó vétel a 13, lehet nem és még lehet kapni 12-11 en majd. kiderül, indulhat a játék:)
Assur-nasir-apli! Akkor ismerjük egymást, csak nem tudom a régi nicked, megírhatnád:)
Pedig, az nekem nagyon fontos, hogy kepes legyek magasabbon is venni - mar ezerszer megtettem. Nem tok mindegy mennyi a darabszam, csak a valtozasban kell reszt venni.
Azert a tied sem rossz, foleg, ha stabilan, megbizhatoan, hosszu tavon is tudod csinalni.
Hát igen, itt jön az hogy ha lemarad az ember, fentebb milyen száj ízzel vesz bele, én nagyon rosszal, így hajlamos vagyok akkor inkább végig nézni az egészet, azzal az ürüggyel ha én alacsonyabb áron adtam el, miért vegyek magasabban mint ahogy vettem. Ezért itt állok állandóan és csapok ha van valami, nem akarok azért lemaradni. Na majd látjuk, ameddig van eladó 13on nincs veszteni valóm.
Megvárták, hogy a 13 tele legyen vevővel.
Kicsikkel, aztán egyben jól oda öntötték.
Egyből 3 millió eladó lett 13 on...
Épp pár perccel előbb írtam be, hogy akár ez is lehet...
Szóval akkor mi megy most?
A lelkes kicsik veszik, hogy ki ne maradjanak valami jó buliból, szvsz Aztán megy a tömés magasabban. Kérdés, hogy meddig tart ki ez a lelkesedés...
Ebből még akármi lehet, meg az ellenkezője is.
Vagy egyszerűen a sepekik keresni akarnak 11 ről 13 az jó fogás egy napra. Most kicsit megint várnak...Hadd vegyék...
Ferikém, mindig mondtam hogy van eszed (itt van az a pont, hogy ne bízd el magad, mert ha elbízod, azonnal véged!!!! ), csak akkor még más nick-ken.
grat.
én csak mezei 12-ről 13 (csak 12-nél látszott, hogy megy)
Erősödő Phylaxia