Minek csinálod magadnak a problémát. Úgysem tudod a pozinélkűl okoskodók álláspontját megváltoztatni. Figyeld meg mindig oda szaladnak ahol lehet degradálni a céget és a befektetőket persze pozi nélkűl.
Én is így érzem, de szerintem nem itthon.
Ha csak nem találnak rá valami b(t)rókert idehaza, aki hirtelen felindulásában elkezdi vételre ajánlani--mert neki q..wa sok van belőle!( garfikonok alapján erős vételre ajánlja, sőt a f@xom tudja milyen Elliot görbe alapján erősen túladott és a P/E értéke már súrolja a MOL és Richter P/E értékét. Talán még a F@szbook is alatta lesz, a P/E-t tekintve..
:)
Továbbra sem tudom mi van/lett a törzskönyvek sorsa, amiket M.A. megfejleszt és majd visszaadja, jól megfejlesztve a Phylnek!!--Erről illetve ennek az ellenértékéről nem hallottam semmit.
Fura....
:)
Ezért nem tartom kizártnak, hogy az új névvel lesz egy felhúzás. Lesz egy pár kamu bejelentés de csak azért, hogy lehessen szórni.
Lehúzós cég legyen bármi a neve.
A befektetők bizalmát akkor szerezték volna vissza, ha a holding átvételét követően csináltak volna egy valós számvetést az előző vezetés alatt elkövetett apportokkal kapcsolatosan.
A részvényes közgyűlésen figyelembe vették volna a kicsik felvetéseit.
( nem kellet volna lesöpörni az ott elhangzott javaslatokat.)
Majd bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes(ek) ellen feljelentést tettek volna.
( nyilván ennek megtagadása volt a feltétele, hogy egy tőzsdei céget kapnak; bevezetve a magyar piacra!!)
Ezek után én úgy érzem, hogy az új vezetés megpróbálja az új név alatt, apportokkal ráborítani a külföldi befektetőkre a náluk lévő csomagot--ehhez asszisztáló brókert--bocsánat trógert-- fognak találni kint is--lásd ESTAR kötvények amit a hazai bankok(!!!!) öntöttek a gyanútlan kisbüfikre .
Kb. ugyanazt akarják eljátszani, mint a trógerpéterék csak a Wamserral mint "ismert" névvel a hátuk mögött...
Szerintem
Erősödő Phylaxia