Ritkán írtam mostanában ide és az AKKO fórumba is, de folyamatosan olvasom, csak új hírek nélkül nincs érdemi mondanivalóm:). De tartom mind az EHEP mind az AKKO pakkomat is sőt óvatosan még bővítgettem is:).
Hali Sylard! Nem akartam már a hétvégén ezzel foglalkozni. De olyan nagyszerű volt az összefoglalód, h mégis írnom kell. Örülök h beneztel! Nekünk, akik hosszútávra rendezkedtunk be most tudja megadni a további bizalmat a vezetés. Akik féltek vagy bizalmatlanok voltak már eladták. Így a piac jelenleg 14k-ra értékeli a céget. A helyreállítás módja lesz a kérdés, h ők is hosszútávra terveznek e. Bízom benne, h a 180 napos átlagárat fogják alapul venni, azért is ment ki 25k h tudják tartani az árfolyamot. Sajnos a cég jelenlegi kommunikációja 0. Én már szívesen vettem volna ha közleményben kgy előtt kijött volna a pénzügyi tervezet és nem ott kell vele szembesülni.
Én azt gondolom, hogy totál mindegy a mai záró. A lényeg a KGY. Ha sikerül a tőkehelyzet rendezésére megoldást találni, az azt fogja jelezni komoly szándékai vannak a nagytulaj(ok)nak (vagy a háttérben álló ismeretlen tényleges bossnak) a céggel. Ebben az esetben a 23-i kgy-t követően tuti felfelé indulunk, nőni fog a forgalom és aki akar fog tudni ténylegesen nyereséget realizálni is (eddig hiába van valaki vastag nyerőben mennyiséget nem lehetett sztem eladni). Ha nem rendezik, akkor nem lesz jó a helyzet:) Sztem azt felesleges leírnom, márcsak babonából sem teszem. Szóval addig nekem tök mindegy, hogy 15db-al felfelé vagy lefelé rántják meg az árfolyamot 200 FT-al. Itt nincs limit, még az sincs, hogy 4 napot kell várnunk egy duplára, gyakorlatilag 2 aukció között duplázódhat jó hír esetén.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.