Nem tudom meddig lesz fenn mert a baloldali ,libsi portfolió nem ismeri a szólásszabadságot pedig ez a liberalizmus egyik fő tézise .... Másik fórumon is véleményt nyilvánitottam kitiltottak 1970....-ig gondolom a kitiltó születésnapjáig....
Nem értek egyet, autoriter kleptokráciákban jellemzően ilyen beruházások vannak, jó az irány. A másik vonal a Kedves Vezető 150m-es aranyszobra az ország mértani középpontjában található új fővárosban, annál sokkal kulturáltabb ez, és a prolik is csipázzák.
Részemről naon büszke vagyok, hogy 11 belőttsérójú random hülyegyerek Nemzethy mezben 4 gólt lőtt másik 11 random hülyegyereknek akik más színű mezben voltak. Emiatt majd jól megjegyzik maguknak Magyarországot a sudribunkó angolok és ide jönnek majd legénybúcsú gyanánt sugárba hányni a vizezett Igazi Csíky(tm) sertől a Körúton, meg a világszép magyar lányokkal diszkont áron közösülni. Ez ám a országimázs, röhögve megér +10 EUR-t irányonként a fapadossal ;)
Törölt felhasználó2022. 06. 15. 09:25
amit az angolok csináltak szégyen és vérciki nekik.magyarokat 5 gollal klett volna legyözniük és itthon is 3-1 re
Egyebkent csatlakoznek gezahoz, es azt a merhetetlen mennyisegu milliardot, amit ezekre a latvanyberuhazasokra koltunk teljesen feleslegesnek tartom a jelenlegi fejlettsegi szintunk mellett. En pl szeretnek nyugodt, biztonsagos europai korulmenyek kozott lekerekezni a balatonra, de ezt meg mindig nem tehetem. Pedig volt erre is igeret meg a masodik orban kormany idejen.
Törölt felhasználó2022. 06. 15. 09:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Boris Johnson, maga egy kis, széteső ország élén áll." - Schmidt Mária Sep 3, 2021
Mennyibe is került nekünk az elmúlt években a foci (csak tavaly 950 milliárd?) ? És ez miért is jó nekünk? Attól még lepukkant csöves a magyar nép jó része sajnos a megélhetésért gürizik. Ennek örüljön, hogy nyert a csapat??? Ennyi legyen az öröme???? ria ria, rutyutyutyuty
Valamiért nem lepte el a körutat az ünneplő tömeg. A magyar foci gyalázat. Ez a mai eredmény is csak azt a példát támasztja alá, miszerint egy rossz óra is jól mutatja az időt naponta kétszer.
ENG vs. HUN 0-4