A Forbes idén ötödik alkalommal készítette el a leggazdagabb magyarokat tartalmazó listáját, amelyben idén az elsõ helyet már nem Csányi Sándor, hanem Mészáros Lõrinc foglalja el. Idén a Forbes egy 50-es listával jött ki a
Csak te megteheted, hogy mindent is, még a strómanokat is oda tennéd, ahova akarod? Éppen nem nekem fáj, hogy hazudnak! És te is hazugságot akarsz elhitetni! Ezzel járatod le a gazdasági és pénzügyi manipulációkat. Ezért írhatom én is, hogy meghamisítják, már a gazdaságot is!
Nem is értem miért nem Mészáros a miniszterelnök. Olyan kellene aki ért a gazdasághoz:))------- "A minszterelnök 2018-ra vonatkozó vagyonnyilatkozata szerint Orbán Viktor 993 ezer forintról 1 millió 395 ezer forinra növelte megtakarítását. Ezzel jelentősen nagyot lépett előre, hiszen legutóbb csak 255 ezer forintos növekedésről számolhattunk be. Tartozásából is lefaragott: a korábbi 4 millió 184 ezer forint helyett már csak 3 millió 516 ezer forint lakáshitelt kell a banknak visszafizetnie. Orbán Viktor ingatlanvagyona nem változott: egy budai ház tulajdonosa felerészben, ja jólismert, a Pancho Aréna melletti házat pedig egyszemélyben birtokolja. Gazdasági érdekeltsége és autója nincsen."
A Forbes -nél nem tehetik meg, hogy a strómanoknál kimutatott vagyont Orbán Viktor nevéhez írják! Tudom, hogy ez neked fájó, de egyelőre ezzel kell élni, Orbán Viktor erre a listára még nem kerülhetett fel.
Ez a megállapítás az év hazugsága! Most olvasom, hogy nem a Csányi a leggazdagabb magyar! A Forbes magyar megbízottjai, kutatói már nemcsak a matematikát, hanem a gazdaságot is meghamisítják?
Végre valaki, aki jó hírünket viszi a nagyvilágba! Felkerül a forbes listájára is, látják majd, hogy ezek a magyarok nem kispiskóták! A szegény pórnépnek pedig reménység gyúl a szívében: lám-lám, idehaza is lehet sikeresnek lenni! Igazi sikersztori, hiszen lenről küzdötte fel magát ilyen magasságokba. Remélem, könyvet is írnak életéről és munkásságáról!!!
Ilyen nem lesz soha sem, az EU amúgy sem engedélyezne semmilyen retorziót. Persze mindig meg fogják ígérni a választási kampányban amíg nem lesz kormányváltás, de elmarad majd a felelősségrevonás. Amúgy látszik a fővárosban, hogy mire lehet majd számítani egy esetleges kormányváltás esetén: a hatalomra került ellenzéki összefogás az elszámoltatást egy 24 éves Lengyel Domonkos nevű képviselővel kezdte, akit az Állampolgárok a Centrumban egyesület indított el, mert kritizálta Lakos Imre (DK) zavaros ügyeiről osztott meg tartalmat a facebookon, Tarlóséknak meg jár a kitüntetés és a megemelt lelépési pénz. Ez lesz majd a kormányváltás után is.
"Arra a kérdésre, hogy „Ki lehet esélyes az utódlásra, az Orbán családhoz közel álló általános helyettese, Barna Zsolt, vagy a bankban dolgozó fia?”, Csányi úgy reagált: „Ezt nem a kapcsolatok döntik el, hanem az alkalmasság, a tudás és a lojalitás a bankhoz.” … „Ahogy senki, úgy Barna Zsolt és Péter fiam sincs kizárva, aki külföldi tanulmányok és nemzetközi banki tapasztalatok után három éve dolgozik itt."
Csányi Péternek még nagy jövőt jósolok az OTP-ben.
Élre tört Mészáros Lõrinc - Már nem Csányi Sándor a leggazdagabb magyar
Ugrás a cikkhez