Bear flag esély nagyobb tf-ken. A felfelé elég szöszmötölős volt, főleg itt a vége felé, a váltakozás elve szerint itt lehet egy gyors b, feltéve ha az megy lefelé.
Több fajtája is van Diamondnak, Részvény mozgásait is kéne ismerni hosszabb távon, alakzatokat fibokat, melyik alakzatokat díjazza, stb stb. Talán 1 évbe ha 1-2 x működik, vagy 1x sem.Épp beszéltünk a régi kollégákkal BUX hatira majd ha aktuális lesz közösen eggyütt beugrunk 1-2 körre., nosztalgiából. 2015 óta rá sem néztem, biztos most is meg tudjuk majd mozgatni. Illikvid most is mint a végén mikor abbahagytam.
Nézegetem mostanában az alakzatokat, a gyémánt egyre többször feljön, mint gondolat, de azonosítás még kérdéses. Jelöltem Elliott szerinti lehetőséget, lehetséges h gyémánt és lejön f84+-ra?http://keptarhely.eu/view.php?file=20190213v00p6w4wp.png
direkt figyeltem a vége felé, lesz-e auto zárás és ha igen, mennyi db... azért lehetett eddig is sejteni, h pár kis spex erőn felül trédelget benne... sok tdt, gyenge kéz...meglepne, ha holnap nem lenne min. rés töltés...
ELLI(o)TT KLUB