Nem számozom be, mert irgalmatlanul sok idő, vagy beszámozom az összes verziót, vagy át kell írnom, minek? Nem a számozás a cél, az csak egy eszköz, számozzon az EWI :D. Arra szoktam figyelni, hogy mik a kritikus szintek, hol kell figyelni, itt kell, hamarosan kell. Short jel kisebb h4-d1 tf-n nincs, de alakulgat valami. Persze lehet, hogy kinövi, akkor pedig semmit sem ér az elgondolás. Szerintem egy 5. hullám mehet felfelé (mindkettőben - Bux, OTP, Richter talán egy C) vagy B verzióban egy B hullám, mindkettő után (5/B) jöhet egy esés, de ez még nem "az a " csúcs. A lefelé mozgást korrekciónak gondolom, szóval egy 4-5-4-5 szituécióban gondolkodom, vagy abc korrekcióban. Azaz egy 4. (teljes), vagy egy c jön lefelé.
Szia, na ez erdekes szamomra. Bux es Otp.. tehat eses johet majd szerinted 1-2heten belul a jelenlegi szint ala. Lattam nem szamoztal. Majd ha szamozol, szivesen megnezem. Jo lenne, ha kovetned Buxot es jelezned, ha megvan bux top. Koszi
Törölt felhasználó2019. 01. 20. 21:16
OTP: lehet hamarosan vége az emelkedésnek, egy utolsó hullám 5-je, vagy egy nagyobb tf B-je mehet fel. Mindkettő után korrekció jöhet, pár ezer pont erejéig. Blogra tettem egy chartot. Bux szintén zenész és talán a Richterben is csak klimax volt a múlt heti felrántás, will see.
ELLI(o)TT KLUB