Sziasztok
Még új vagyok ebben az alfórumban, most ismerkedem az Elliot hullám elmélettel.
Készítettem 2 chartot, ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
1.
Az 1 charton, a kérdésem az lenne, lehetséges egy B_C hullámon belül a c pontból kialakuljon egy ellenkorrekciós 5 hullámos szerkezet?
A(z) (charton) "i) ii) iii) iv) v) re gondolok.
VISZONT itt azért sántít nekem, mert ha elliot elmélete kimondja, a iv) hullám nem térhet vissza a ii) hullám 100% -áig, mely e chart alapján visszatért. Tehát e módon a tézis brul.
2.
(De ha pl nem térne vissza lehetséges az eféle hullám szerkezet? )
1d chart ver1: link
Viszont készítettem egy másik alternatívát, amivel egy új esetleges csúcs benne van a pakliban a piros pontozott vonalról fordulva. majd le.
3. Ide pedig szintén szól a kérdés, hogy e chart alapján , lehetséges hogy B-C között egy 5ös hullám szerkezet alakuljon ki, elliot elmélete alapján?
1d chart ver2:
link
Szeretnék véleményt kérni, mit gondoltok?
Még új vagyok ebben az alfórumban, most ismerkedem az Elliot hullám elmélettel.
Készítettem 2 chartot, ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
1.
Az 1 charton, a kérdésem az lenne, lehetséges egy B_C hullámon belül a c pontból kialakuljon egy ellenkorrekciós 5 hullámos szerkezet?
A(z) (charton) "i) ii) iii) iv) v) re gondolok.
VISZONT itt azért sántít nekem, mert ha elliot elmélete kimondja, a iv) hullám nem térhet vissza a ii) hullám 100% -áig, mely e chart alapján visszatért. Tehát e módon a tézis brul.
2.
(De ha pl nem térne vissza lehetséges az eféle hullám szerkezet? )
1d chart ver1: link
Viszont készítettem egy másik alternatívát, amivel egy új esetleges csúcs benne van a pakliban a piros pontozott vonalról fordulva. majd le.
3. Ide pedig szintén szól a kérdés, hogy e chart alapján , lehetséges hogy B-C között egy 5ös hullám szerkezet alakuljon ki, elliot elmélete alapján?
1d chart ver2:
link
Szeretnék véleményt kérni, mit gondoltok?
ELLI(o)TT KLUB