Követelem Bangóné lemondását. Hazuodott a választóknak, megpróbálta átverni a választókat és az egész világot. Ahogy a hivatkozott videó is mutatja, olyan képeket próbáltak eljátszani és azokat a választópolgárok felé közvetíteni amikkel azt akarták sejtetni hogy terror van, fegyverrel, erőszakkal földre parancsolta őket a hatalom. Hihetetlen ahogy az ellenzék hazudik. ELLENZÉKVÁLTÁST akarok, de Bangóné legalábbis mindképpen mondjon le, és takarodjon az országból!!!!!!!!!!! .
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/
A stílusod alapján úgy tűnik a te agyadat teljesen átmosta a sorosista propaganda.Esetleg Bangóné férjet tisztelhetjük szerény személyedben? Csak így tovább! Kellenek az ilyenek, hogy 2022-ben is meg legyen a 2/3.
Ehhez túl sok reményt a helyedben nem fűznék :)))))) Akit bármennyire is felháborít ez az abszolút igaz kijelentés, azt már rég nem kell a maffiához terelni, ott van magától is, valószínűleg már évekkel ezelőtt is birkameneteken bégette, hogy stadionország jobbanteljesít :))
Mindenki más meg teljesen egyetért a jellemzéssel. (Esetleg aki függő viszonyban van a tolvaj szektádtól, az nem hangosan ért egyet, csak magában.) A maffiád bukása után asszem, érnek majd titeket még meglepetések, ha kiderül, hányan rühellték őket, csak max nem hirdették :)))))
Meghat, hogy ennyire aggódsz értem, de nem indulok választáson :))) A jelenlegi maffiaállamban, ahol a fidesz úgy csalja el, ahogy akarja, fölösleges is lenne. Ez volt az ellenzék egyik nagy hibája is pont, hogy beült asszisztálni tavaly a maffia csalással összehordott parlamentjébe.
A fidesz fogyatékos szavazóit meg nem én hülyézem, hanem az élet. De ha neked az jobb, nyugodtan hidd továbbra is, hogy kizárólag Nobel-díjas agysebészek szavaznak arra a maffiára, aminek az egyetlen programpontja a sorosozás, évek óta. (Már persze a lopáson kívül, de az sztenderd fideszes program.) Ez kiválóan látszik abból is, hogy a zsebführer mellett kósákon meg rezsiszilárdokon kívül másokat már nem is látni. És hát kire szavazna egy agysebész, ha nem egy rezsiszilárd-jellegű majomra? :DDDD
A pártház propagandáját meg fölöslegesen linkelgeted, kösz. Nem nyitok meg ilyen oldalakat, isten tudja, milyen vírusokat terjeszt.
Teljesen feleslegesen teszed fel ezeket a kérdéseket. Vannak, akik feltétel nélkül hisznek egy pártban, politikusban vagy eszmében; a saját táborukban minden cselekvést, viselkedést elfogadottnak és helyesnek tekintenek, más közösségeknél pedig elítélik ugyanezeket. Ez a legkényelmesebb, nem kell gondolkodni, megmondják a politikusok mit kell éppen gondolni és cselekedni, és ezt feltétel nélkül el is fogadják. Én szomorú lennék ha közösségem tagjai deviáns embereket küldenének a szenátusba vagy képviselőnek, legyen az bármilyen párt tagja, jelöltje.
Mindenhol vannak dilettánsok, csak nem mindegy, hogy az összes frontemberről beszélünk, vagy néhány kisebb szereplőről. De mondom, én örülök neki, hogy nem kérdés, hogy "Képviselőkbe folytani a szót illendő?" avagy sem, amíg mondhatják, ami eszükbe jut, addig én nyugodt vagyok, és jól szórakozom. :D
Én nagyon örülök Bangónénak, meg az egész ellenzéknek. Amíg ezek az arcok képviselik az ellenzéket, addig garantált a 2/3 még jó ideig, még a budapesti fertő szavazók voksai mellett is...
Sztem tüntesse ki Áder lovagkereszttel őt is, megérdemelné. Bayerrel jól mutatnának együtt. Ku.va erős kép lenne :-)))) Patkány helyett a féreg szót kellett volna használni, és kiterjeszeni az egész magyar politikai osztályra és pártra és a politikosok hasznos idiótáira.
Tényleg? Ripostot, origo-t szoktál olvasni? Bayer-t nézni/olvasni/ hallgatni? Pócs János? Hirtelen néhány kiragadott példa. Kettőnk között az a különbség, hogy nekem egyik sem tetszik, te meg az egyiket észre sem veszed.
Nem mondjon le! :)))))))))))))))) . szerinted mit kapnál a fórumon , ha azt mernéd írni, hogy az összes ellenzéket támogató véleményírót börtönbe kellene zárni! :)))) .
Éljen Bangóné,csak így tovább!
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/