Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelõs kormánybiztos - közölte a Magyar Nemzeti
T. modik. Ha nem lett volna jóban Andy Vajnával "O1G", akkor az lenne a baj, akkor most ódákat zengenének a tisztelt kommentelők (azok akik..). De más a helyzet, Orbán stakeholder menedzsmentjében megfelelő helyet kapott egy világviszonylatban elismert ember. Nagyon kérem zárják le ezt a topikot, mert nem méltó a pf-hez hogy itt ilyen szintű kommentek mennek. Köszönöm!
kezdj el nyugodtan lovagolni a szavak jelentésén, alázd nyugodtan porig a néhai Andy Vajnát, neked sem kívánok rosszabbat, mint amit most te előadsz.. https://wiki.startlap.hu/melyik-filmekben-producerkedett-andy-vajna/ És megkérem a moderátorokat hogy zárják le ezt a topikot, mert őrület amit itt egyesek leművelnek.
Legvégül pedig arra emlékszem az elmúlt 8,5 évből, mivel nem kaptam agyvérzést és agykárosodást mint ebben az országban sokan , hogy hatalmas szerepe volt a saját nemzete hülyének nézésében kisemmizésében, nyomorba döntésében.Ez a sztori lenne a legtöbb Oszkárt kapó film a Földön, ha megcsinálta volna.A Wall Street Farkasa csak ártatlan, pancser, koldus kisfiúkról szólt ehhez képest.
Utána következőleg akkor amikor Frei Tomi kiment az USA-ba és ott bemutatta az ottani magyar származású gazdagokat.Akkor még egész fiatalos volt Vajna, 55 éves lehetett.
Emlékszem kb. 1991 kora nyarán néztük a moziban , akkor hallottam először Andy Vajnáról, amikor a film elején van hogy Mario Kassarral ketten csinálták.Akkor nem gondoltam, hogy ilyen ellenszenvet vált ki majd belőlem kb. 25 év elteltével a személye.
Nem ő csinálta őket, (megbízott producer volt akár csak sokan mellette a nagyvilágban)de egy pár kedvencem Terminator 2-3 stb., nem semmi alkotások amikben kivette a részét.
Amikor politikai bűnöző csoportok milliókat lopnak meg és nyomnak a szegénység kilátástalanságába, olyankor hol van az emberség!?Úgyhogy nyugodtan elmondhatja aki így érez, hogy nem ő kezdte, csak visszaadta amit kapott.
Elhunyt Andy Vajna
Ugrás a cikkhez