Eddig a spekák nem merték beönteni, mert félnek hogy túl jól sikerül a short és teljesen összerogyik az árfolyam. Most már szerintem épp ettől tartva kezdik majd hajigálni. Sztem a 70-es szinteken hamar átrohan majd...Reméljük minnél kevesebb szerencsétlen vesz majd bele.
látom megy a találgatás a hozzá nem értés ki-ki csúcsosodik,meg a nagy süketelés, hiányzom a vakarózó kalabalálásokat ,régen volt egy i....viszketett a ....engem is durván sértegetett-nem sértem vissza okos enged szamár szenved , a szekta se éppen normális,de lelke rajta ,ha van neki egyáltalán
jaja, a brokim most adta a fülest, hogy a hétvége folyamán jelentik be, hogy a tv2 apportálásra kerül cakkumpakk. elsejével kezdődnek a munkálatok XDDD (vicccic!)
Most az a verzió van az öntő brigádnak, hogy várják mondjuk 77en. Akkor lesz cumi, ha a nagy vevő 80on megvesz akár 500k, vagy mèg többet szívesen. Én kaptam ma 80,1en.
Nem tudja megindítani, mert teli van rvel. Tehát eladással tudna keresni olcsóbb visszavétellel. De nem működik neki :) Most az a faramuci helyzet lehet, hogy egyre több cashben ül, de csak drágábban tudná meghúzni. Ezért 1) vagy beáll ő is vételre alulra és reméli van még olyan szerencsétlen aki őt is nyakon önti, 2) vagy kénytelen lesz több pénzért venni mint adta. Nem szabadulás ez hanem öngól, kivárásos reakcióval :)
elESTem jó sok pénztől...