Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Tudof te jol ki vagy csabika.Mondtam majd ha igazi nickeddel jossz es nem a 7eves 10000 hozzaszolasom van nickeddel majd akkor targyalokepes vagy de addig ulj a sarokba es nezzel meg egy filmet.
neked nagyon elgurulhatott a gyogyszered milyen Csabika ???? el vagy te tevedve , de nagyon zárás utáni beültetős Dunaferr hogy fizetnek ?? 18h-tól délutános pótlékot kapsz???
Nyilván azért esik, mert nincs elég vevő, ha lenne elég vevő, stagnálna, vagy emelkedne. Ha együtt gondolkodnának a kicsik, akkor tartaná mindenki, de látszik a speka ralikból, hogy hamar elkezdik adni. Olyan nincs, hogy nincs az az ár, amiért ne adnák el és megvárják, amíg végtelen lesz.
Azert rikacsolnak itt mert senki nem adja.1000 ott volt 36db elafason konkretan kirbetancoltak hogy gondolja meg magat es dobjs be 950re ele lett pakolva 200db aztan a vegen csak kikaptak xD mert minden apro darab kell nekik
Na de most nagyon nagy forgalom van, most akkor a te gondolatod szerint egyszerre adja a sok kiábrándult kisbefektető, meg töm Ádámosi is, pár száz forint nyerőért. És van rá komoly mennyiségű vevő hirtelen mikor nemrég még nulla forgalom volt. Nem tudom, nekem ez nehezen áll össze. A DVG idején hogy tudták megindítani 3300ig? Akkor nem dugózták a kicsik? Meg 2 éve mikor 7000ig ment 2000 körülről? Nem hiszem, hogy a kicsik gátat tudnának szabni az emelkedésnek, és ha kiszórni akarnának, akkor tartom, hogy felfele indítanák meg, mint korábban is.
Szted ha az esenset egybol feltolta 2000 foke akkor itt az a terve hogy 1000nel adigasson?Multkor is mondtam azeSense az o fizetsehe az ehep memaz o cege ugyan ugy koveti az utasitasokat.
Van, aki csak a beker árán adja el, van, akinek meg kell a pénz éppen, aztán eladja annyin, amennyin áll. Ha nincs hír, ami felhajtsa, végül a lefelé irány nyer.
Még így is sokkal több ott a fundamentum, ami azért megtámasztja az árfolyamot. Itt az gyakorlatilag nulla ft. Adogatja nekünk...csak éppen mivel vezető tisztségviselő, ezért egyértelműen nem adott el egyetlen darabot sem. Mészáros az Opusnál nem volt tisztségviselő, csak a küszöböknél kellett jelentenie. (nem én hoztam szóba a 4iG-et)
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!