Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Rossz döntést hoztam, mert nem gondoltam, hogy ezek a simlisek veszik át a céget. Nem fogom eladni ekkora bukóban, amit tudok tenni, hogy hangot adok itt a véleményemnek, meg fel kell jelenteni őket ahol csak lehet. Elég volt a szemétségükből!!! De én nem beszélem fel, hogy másokra rádobjam a budipapírt!!! Te meg ki tudja hány embert húztál csőbe a feldumával. Aki rám hallgatott örül, hogy elkerülte ezt a szart. Meg Ádámosit, aki egy nap alatt lebarmolta az árfolyamot!
Oszinten a te hozzallasod a leglogikatlanabb.Ebbol latszik hoyg manipulator vagy semmi tobb a 200 hozzaszolasoddal 2 ev alatt aki az eredeti nicket se meri felvalalni.
Te egy hős vagy. Aki rád hallgatott, és 2000től veszi, az akár 40%-os bukót is összeszedhetett. Aki meg azt írta ez simlis banda, annak lett igaza. A tény az, hogy 1200 az árfolyam, és szakad. Neked akkor lesz itt csak bármiben is igazad, ha felmegy min. 3-4k-ra az árfolyam. Addig annak volt igaza, aki ránk hallgatott, hogy itt a vezetőség kihasználja a kisbefektetőket, és te tévesztetted meg őket, aki azt mondtad vegyék, mert jó lesz, miközben vastag bukóba kerültek!!!
Kicsit sokat gondolsz magadról nem, hogy a te kommenteiden, vagy kitiltásodon múlik, hogy mennyi az EHEP árfolyama... :D Mutasd már meg akkor az ügyességedet, ne tiltasd ki magad, és intézd el a 7k-s árfolyamot. Akkor elhiszem a sok konteót, meg összevisszaságot, amit itt összehordtál. :)
Lenyugodott? Közel napi minimumon van. Hétfőn is ez lesz majd gondolom a kotta, csak meglesz az 500... Az a jó, hogy minden új tulajjal csak szívunk. A DVG volt a legtutibb, ezek a mostani simlisek csak felezik, negyedelik az árfolyamot, csak ők nyernek az olcsó papírjaikon...
Mar az gyanus volt hoyg 4igbe kislily hozzam szolt mondom valamiert o ki akar engem tiltatni megint.Aztan megjott a hir xD Annyira atlatszo dolgok ezek xD
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!