Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Illetve ne feledjük, az elmúlt hetekben azért voltak forgalmas napok, tudott eladni a DVG, hamarosan 5% alá kerül, onnan nem jelent többet, nincs mire várni, megszűnik az eladói nyomás a papíron, már egyre többeknek válhat majd érdekessé, akik eddig csak figyelték.
Nem hiszem, hogy akik hosszú időt ülnek ebben a papírban, azok feltétlenül nullában akarják eldobni. Az úgy már reálisabb, hogy hírtől függően: ha csak felrántások, akkor igen, lehet, de ha történik valami érdemi, akkor nem hiszem, hogy éppen akkor akarna kiszállni valaki.
Helyzettől, hírtől is függ majd mikor dobom, most elég nagy a frusztráció, pedig én 2 k alatt vagyok. Sajnos mindenki a kiszállón v felette fogja eladni, ezt ha lesz is rali figyelembe kell venni sztem.
Attól is félek, H behoznak ennyiért egy apportot. Dupla reszvenyszam és jelenleg 30ft az 1 részvényre jutó sajattoke. Felezodne rögtön az árfolyam. Ide 10 mrd-s cég kellene, minimum
Ha ez a csapat csak részvény hordozó, akkor jobb most a helyzet. Ha ők maradnak, akkor nem teljesült az elvárásom és rosszabb. Nyomdában nem szeretnék benne maradni és már 1,5 év eltelt a semmivel mióta itt vannak.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!