Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Én már nem idegeskedem rajta. Elfogadtam. Amúgy 1k árfolyam sem kizárt, szvsz. Ha nem lesz kivásárlási 1 évig és a dvg folyamatosan így adogat el, ehhez hozzajonnek a kis részvényesek is, akik beleunnak a csorgasba. Ahogy telnek a hónapok előáll ugyanaz az érdektelenség, mint amikor BC-nel volt a KF pakk, H senki sem akar/tud itt semmit se csinálni. Azonban 1k alá már nem igazán várom, kivéve, ha több év lesz és csak adossagot halmoznak fel tevékenység nélkül. Itt árfolyam mozgató tényező csak dvg kiszállás lehet. Ez már tisztán látszik.
"A magyar tőzsdén a legjobban az EHEP teljesített, melynek árfolyama 4 százalékkal került feljebb." - montaja Portfollijó. És mindezt ráadásul kimagasló, 8db-os forgalom mellett. Végre az EHEP kapcsán mosolyogtam egy cseppet. :)
Most is volt az utolsó órában 300db vevő 2300on, de persze nem adták neki. Majd jövő héten 2100on. Bízom benne a vagyonkezelő ezen munkáját azért majd átnézik, mert a várost is alaposan megkárosítják ezzel.
Kiszámoltad 40 forinton a cég kapitalizációját?Cirka 21 millió forint.Soha nem értettem hogy miért kell egy "őshívőnek" butaságokat írni.1000 forinton is csak fél yard a kapi.Nagyon kivagytok azt látom,csak most nem a rózsaszín köd lebeg a szemetek előtt hanem a gőz :)))
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!