Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Biztos volt az is benne, de DVG darabszáma szépet csökkent, nem biztos, hogy mind speka kézbe került, szerintem túl illikvid ez a papper, hogy jó terep legyen a spekára, veszélyes nekik azvl alacsony közkéz miatt is, a nagyok oda rakják, ahova akarják.
Mondjuk azóta a 6800ig menetről lefeleződött megint. Mikor megindult, volt forgalom, nem hiszem, hogy csak a kicsik vették. Csak azt nem értem, akkor minek engedik le ide megint? Valszeg a DVG eladásai által.
Ja, abszolút nem húztam fel. Engem tényleg érdekel a motiváció, csak ahhoz ugye fontos infó lenne, hogy van-e részvénye, de persze nem válaszol rá, így gyanítom nincs, azaz csak a rosszindulat mozgatja.
Te ezt élvezed, hogy ilyeneket írsz? Van egyáltalán részvényed? Ha nincs, örülj, hogy nem vettél, hisz holnap 1Ft lesz, ha van, akkor meg minek írod, hogy 1Ft lesz? Semmiképp sincs értelme annak, amit csinálsz.
Az összes darabját tőzsdén adja el? Az elég durva lesz... Nem tudom KF nem ad-e neki egy ajánlatot. De most, hogy már KF többségi szavazattal bír, nem hinném, hogy érdekük lenne megint 2k-ra levinni az árat.
Én is gyűjtögettem kicsit. Kiváncsi leszek mennyi mozgolódás lesz a héten. Ha jól értettem a korábbiakból, akkor DVG már csak simán eladogatni fog, úgyhogy neki is érdeke, hogy ne verje le még jobban az árat.
3600on állt valaki 360körüli darabbal, próbálta ott eladni, valszeg hamar kellett neki a lóvé, így most zárás előtt ránk dobta. Én köszönöm neki. :) Amúgy forgalmatlan nap lenne, ilyen az, mikor KF-ék nem műsoroznak, a napi 7k forgalom akkor nincs meg, látszik, hogy azok nem mi, kicsik voltunk...
Nem rossz elgondolás. Úgy emlékszem, hogy akkor ketyegtek évi 20 milla mínusszal, amikor még az IT is fizetést kapott. De most gyakorlatilag az irodabérleten, a könyvvizsgálón, és a tőzsdei díjakon felül milyen költségek lehetnek?
Igen! De én még nagyon kiváncsi lennék, hogy hozott össze az ehep 16 millió mínuszt pár hónap alatt tevékenység nélkül. Ez is azért megérne egy ÁSZ kivizsgálást.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!