Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nagyon max írtam a 100k-t. Szerintem 20-30k, de erről nincs megerősítés. Csak nyomozgatás, meg ami hiányzik a részvénykönyvből azt biztos nem mi tüntettük el ;)
Én is bírom az ilyen beírásokat, h 18k óta tömés van... Akkor már 200% felett lenne a közkéz. Nyilván rásegített KF meg az önkormányzatok eladásai, de lefelé is kereskedték. Ha tudnánk a forgatókönyvet, akkor egyszerűbb lenne. Amíg nincs megegyezés a dvg-vel, addig KF-nek sajnos az alacsony az érdeke, de miest meg lesz az egyezség (tőkeemelés vagy kivásárlás) akkor biztos vagyok benne, h nagyon nehéz lesz visszaszállni. Felfelé is szűk lesz az ajtó. 520k részvényből max. 100k lehet a közkéz.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!