Bocsánat .Az utolsó sorban nem teljesen igazat irtam .
Ugyanis Sidius és prfeco tudott/ akart segiteni .
Mert a cégtöl sem szóban sem irásban nem kaptam olyan instrukciót , mit lehet ilyenkor tenni , kihez fordulhatok . Tudom PSZÁF .
Hogy melyik osztályra , milyen formába , mit csatolva lehet fellebbezni azt senki ( még a cég sem ) mondta meg.
Szerintem jogos .Ezért is vizsgálják .
Másik oldalrol : én csak annyit mondtam hogy vizsgálja a PSZÁF . ( ez még nem a jóhirnévhez valo jog megsértése ) Amit csak azzal tudok bizonyitani hogy kezembe a levelük hogy a vizsgálatot a cégnél elkezdték .
Mondjuk azokat a jogi forumokat kerestem 2 hónapig de segiteni senki nem akart / tudott .
Nem tudok véleményt alkotni az általad felvetett problémával kapcsolatosan. Ugyan is nem ismerem a részleteket.
Azonban azt tudom, hogy ha jogos a sérelmed annak vannak jógi fórumai. (nem majdnem, hanem valósan.)
A másik oldalról nézve pedig, amennyiben a véleményed jogilag nem alátámasztható, felvetheti a jóhírnév megsértését.
Majdnem
.PSz..
LEHET hogy én voltam az egyetlen akit megszop@ttak , de ez a gondolat nem adja vissza azt a suskát amit 1 emberük miatt elvesztettem
.CSAK 85 % 1 traden .
Ezért probálok óvni mindenkit ettöl a cégtöl ,
Nehogy legyen 2.
Na ki az ellenségem ? Kivánom neki maradjon is náluk .
Valakinek mond valamit az a fogalom hogy
valaki kabátlopási ügybe keveredett ?
Ja és ezért egy 4 (5) bötüs cég vizsgálja ?
"rendszerünkünk"
ha erre gondolsz ez nem helyesírási hiba....ez a hangosítás miatt van...sok rajta a visszhang....brigike diktafonon kapta meg a szöveget....írta ahogy hallotta:))
"rendszerünkünk"
ha erre gondolsz ez nem helyesírási hiba....ez a hangosítás miatt van...sok rajta a visszhang....brigike diktafonon kapta meg a szöveget....írta ahogy hallotta:))
te jó ég.... 2 Dax-szal össze lehet szedni egy nap alatt nagyjából 500 pont bukót. ez pontonként 25 euró....
ha a család összes tagját beizzítom akkor az első éves profitot leszedjük a cégről előre :D
Törölt felhasználó2010. 06. 17. 10:52
2010 július 02-n új online kereskedési rendszerünkünk kereskedők, a nap végén csak a nyereséges pozik irodnak jóvá az éles számlájukon. A negativ azaz a veszteséges ügyletek nem veszük figyelembe.
Feltételek:
Termék : Dax index
max nettó kitetség egyszere :2 db
Egyszer volt Budán.........
2010 július 2-n . ezen a napon csak nyerni lehetett veszteni nem.