Mol gyorsjelentést szépen megmagyarázták nekünk ,hogy ez tulajdonképpen szar!:))
Sajnos az Egis jelentés is félő ,kérdés hogyan magyarázzák meg magasan kvalifikát hozzáértő szakembereink:)
Vettem egy kis Egis-t mellesleg de csak keveset szigoróan:)
A Concorde a legnagyobb eladó! Meglepne, ha egy hete nem tudtak volna a megbízásról.
2012. november 8. | 10:45
"Közzétette az Egis jövő héten esedékes gyorsjelentésére vonatkozó várakozásait a Concorde, ezzel együtt pedig a részvényekre vonatkozó év végi fair érték becslésüket 21 000 Ft-ról 21 350 Ft-ra emelték. Az intézményi ajánlás továbbra is felülsúlyozás."
Mi ennek a mai esésnek az oka. Én még most értem haza. Valaki elemző olyant írt talán?A 200-napos mozgóátlag 16K-nál van. Max odáig mehet még le.
Törölt felhasználó2012. 11. 14. 15:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Amúgy lássuk mi történik sztem: Otiban kiráznak minden shortost, húzzák az égbe, Molly_EGis párosból napi longosok kiszórása, Ricsiből korábban szórták ki a longosokat (41ről 39,6K), Telcsi szintén bültetés volt 412 felett utóbbi pár napon. Ez véletlen persze ...
Én ezt nem tudhatom :)
Igazából én nyerni akarok a részvényen más nem igazán érdekel én sem szeretném hosszú távra elég volt a februárit vásárlást kiszórni okróberben!:)De ha kell kiülöm:)
Szerencsére nem forró pénz!
Viszont a Béten látni ,hogy elég szerencsejáték kategória!
Nem igazán müködnek sem a hirek se ma TA!
Törölt felhasználó2012. 11. 14. 14:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 11. 14. 14:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Érdekes, hogy a a MOLLY-EGIS GYJ páros szakadt be ma, a többiek vígan elvannak...
Eszállt a gyógyszerkassza ! Ugy látszik csak az Egist érinti Richter birja.)
Hagyjuk már,belemagyarázhatunk akármit, sajnos a Bét bóvli szinten van ez a gáz!
Pakolgatják ide oda az árfolyamokat!
Mellesleg filozom ujra ,hogy Egis tulaj legyek bár szétbaszott az ideg vele az elmúlt hónapokban:)))
Törölt felhasználó2012. 11. 14. 14:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tényleg ezt írtad, így volt, én is olvastam, de már akkor megvettem, meg aztán nem gondoltam komolyan, hogy újra ezt csinálja ez a bátor kormányunk.
egis topik