ha a technikát nézzük akkor van még hely a háromszögben. Ha ma így marad akkor nem tör semmit de max 2 napja maradt. De hihetetlen hogy tudja a véletekig húzni az ember idegeit.
Hát az a helyzet, hogy speciális a környezet, szerintem a TA most nem igazán alkalmazható. A gyertyák most igen csak fals információt adnak.
Gondolj arra, hogy egész nap mínuszban, aztán a nap végén plusszba rántjál. Ez nem emelkedés!
Én is írtam, hogy egy emelkedő csatorna kezd kiépülni, hogy ez megmaradjon plusszban kell zárnia stb Ez TA.
Én most a TA elemzéseket nem tartom mérvadónak. Meg kellenne nyugodni a piacoknak, most mindenki idegesen kereskedik vagy kivár. Emelkedés sajna mostanság nem várható!
Jó hír a sok fosban hogy ahogy elnézem az 50 napos 11 napja tartja folyamatosan valamint felfelé tolja a bolingert. Felfelé trendel és annak a legaljára került valamint egy fordított fej váll 2. válla kiépült és most a nyakvonalhoz ért, És még egy fordított háromszög kitörési pontja is benne van. Nincs hely már csak a kitörésre. Ez mind emelkedésre utaló jelek. Direkt nézem az esést is hogy objektív legyek de igazából nem látok lefelé jelet.
Szóval holnap vagy holnapután fel.
Ha ez nem történik meg akkor visszaesik a 4 hónapos sávjába és akkor teljesen kilátástalan hogy mikor kecmereg ki belőle.
Komolyan attól félek titkon hogy hónapokig manipulálják az árat meg cikkeznek mennyire szuper a papír és hónapokigezen a szinten tartják aztán meg jön egy bombahír hogy mégsem szuper minden meg profit warning meg stb és zuhanni fog mint a kő.
De remélem nem emiatt megy itt a nyilvánvaló manipuláció.
Kancsal kormányunk a BÉT-et is tönkre vágta. Kinyírta a nyugdíjpénztárakat, akik azért elég szép vételi erőt jelentetettek. tripla bóvlit hoztak a nyakunkra. Ép eszű befektető nem jön ide. Mi sem vinnék a cash-t ilyen szánalmas helyre..
Valamint a bankszektort ,a gyógyszerszektort,a telekommunikációs szektort és az energiaszektort szívatja. A full bétet. Totálisan dilettáns gazdaságpolitikát folytatnak élen a bandzsával meg a romával.
Egyébként én nem is értem a zárókötéseket? Sosem értettem meg az a hülye mechanismus ahogy a záráskor a záróár beállítódik. HUH na mindegy az biztos ez akkora hülyeség hogy egész nap mínuszban volt a papír és záróra felkötik. És pont ez a baj hogy ez alapján nem lehet normálisan elemzni mert ezek félrevezetőek. Nem hiába húz el innen a nagybefektető.
Kössenek már fel egy apple-t vagy VW-t vag akár egy detusche telekomot. A világ minden pénze kevés hozzá.Meg egyáltalán ott nem is ez a zárómechanizmus.
Engem annyira nem hat meg de az biztos hogy jó pár ember megint munkanélkül fog maradni merthogy 1-2 múlva bezárják a bétet teljes piaci érdektelenség miatt az tuti. És nemcsak én mondom ezt hanem a portfolio rendszeresn cikkez arról hogy évről évre drasztikusan csokken a forgalom.
Hol vannak már a 20 - 30 milliárdos Átlagosnak számító bétes napok.
egis topik