Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 03. 30. 20:38

econet.hu  

Gyerekek,mi lesz ezzel az Ecoval???Ti is várakozóban vagytok?Teljesen behalt a papír mióta a 90 elbukott -ettől függetlenül azért szép csendben gyüjtögetik 90 alatt-már nagyon ideje lenne egy eszeveszett száguldásnak.Ehhez a papírhoz aztán kell türelem...
Most már el nem adom-utána egyből megindulna és elmenne 120-ig...-megvárom mi sül ki ebből.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 04. 01. 08:07
Előzmény: #6  bpmcwap
Talán az miatt tolták le,h még többet tudjanak venni olcsón,ki tudja és ha befejezték felhúzzák.Van 5% százalék feletti tulajdonos is bőven,nem bánnám ha valamelyik "rendbe" vágná az árfolyamot...A kijelentésekkel(BUX stb.)-ennél a cégnél nem igen kell foglalkozni,a duma az megvan,bár mostanában ha jól belegondolunk már az sincs...Az Eco mindig a legreménytelenebb helyzetben szokott megindulni,mikor már mindenki temeti,szerintem már helyzet van...
bpmcwap
bpmcwap 2005. 04. 01. 07:05
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Hogy egyeseknek mi a céljuk ezzel a papirral azt nem tudom,de egy dologban egyetértek,hogy ezt a papirt valoban addig lehetne huzni ameddig csak akarják.Én csak azt nem értem,hogy miért nem teszik... Miért viszik lefele ahelyett,hogy tolnák... Ez valami belső háboruzgatás lehet,de ha egy cég még a saját háza táján sem tud rendet,fegyelmet tartani akkor milyen jövőre számit?És hogy tehet olyan kijelentést egy felelős vezető hogy cél a kosár?Aztán azóta se nagyon voltak hírek,illetve pozitivak nem... A negativak pedig ha egymás után olvasom, nem tul biztatóak... :(
Mindenesetre a cégtől elfele kancsingatnak ugy mint a vezető és ugy is mint főtulaj... Egyre inkább elképzelhetetlennek tartok egy nagyobb rántást... szvsz ha igy megy inkább esni fog a papir és nem is kicsit... De ez nem joslat, inkább megérzés az elmult időszak hireire reagálva....
Törölt felhasználó 2005. 03. 31. 23:00
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Már az összes hócipőm tele van ezzel a papírral,de úgy érzem,ha már benne vagyunk, nagy hiba lenne most már eladni.Aki elbizonytalanodott már rég eladta,88 alá meg már nem is igen találnak palimadarat, aki eladja.Ebbe a 88-90-es sávba szorították be.A "kiszórás" sikeres volt,ha ez is céljuk volt,kőkemény meghúzásnak kell következnie.Mindenki arra számít,h 105 körül visszafordul,Én arra számítok,h itt jön a köv.szivatás,mert nem engedik vissza.(kiszórják azokat is akik eddig tartották,ezen a szinten meg már nem lesznek sokan akik bevállalják,innentől meg már addig húzzák,ameddig akarják,hisz eladó szál se lesz,majd szépen átkötögetnek)Meglátj uk...
Törölt felhasználó 2005. 03. 31. 14:19
Hosszútávon szépen folyamatosan csökken az árfolyama. Időszakonként spekulatív meghúzások vannak, de azok is egyre alacsonyabb csúccsal. A 120-as meghúzás már jó régen volt, legutóbb 106-nál tetőzött úgy, hogy még aznap visszabukott. Szerencsére én akkor ki tudtam vágni az ecójaimat pont a legtetején, így valamelyes pluszban jöttem ki belőle kb. két hónap beragadás és egy előző 106-os csúcs eleresztése után.
Szerintem innen 88-89-ről, esetleg egy picit lejjebbről legközelebb csak 100 környékéig rántják fel, de az olyan gyors lesz és olyan alacsony forgalommal, hogy megcsíphetetlen.
Azt án lehet, hogy tévedek.
Törölt felhasználó 2005. 03. 30. 22:01
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Jól mondod "ennél a részvénynél nem lehet tudni", én is voltam benne, örülök, hogy megszabadúltam tőle. Ha elakarod adni 1 Ft-tal ára alatt tudod csak azt is.Nézd meg a forgalmát-nevetséges .Paliznak a vezetők is, de azért azt nem hiszem , hogy mégegyszer85 alá menne, de egyhelyben sem állhat sokáig.Ki tudja????????
Törölt felhasználó 2005. 03. 30. 20:49
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Egyszerűen semmi hír már hónapok óta.1 hónapon belül közgyűlés, elképzelhetetlennek tartom,h addig ne legyen valami pozitív bejelentés,de ami még ennél is fontosabb,egy hatalmas emelkedés-tavalyi közgyűlés előttihez hasonló.(elméletileg ezek összefüggnek,de ennél a részvénynél nem lehet tudni).Nagyon össze kéne kapni magát a papírnak,h a vezérigazgatót ne szedjék szét a részvényesek 29.ei közgyűlésen...

Topik gazda

Fogarasi
5 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek