Ez a mai forum vmi humorista mesedelutanhoz kezd hasonlitani, de en jol szorakozom. Angol alap!? :)))
Azt az egyet megtanultam ennel a pappernal, hogy meg kell venni, majd nem szabad ranezni es talan akkor lesz vmi. Eddig ha trade-elni probaltam, szinte kivetel nelkul rab@tam, pedig nem keves spekipapperral nyertem mar. Lehet, hogy nem vagyok eleg tehetseges, de most seggelek rajta.
mégegyszer utoljára:
- Az ECO azért NEM megy mert a nagyok úgy akarják (lassan 1,5éve) volt egy kitörés amit szépen le is törtek (jan.),
- Ha cég transzparens lesz, továbbá üzemi szinten is (nem csak pénzügyileg) eredményes lesz akkor várható esetleges intézményi vétel, vagy abban az esetben ha megjelenik egy nagy hal és felszippantja (elméletek: tkom vagy más szakmai) szig. szvsz.!!
kata, kata...jól informált ilyen nicknévvel hagyjuk...ha majd leírja az alap nevét akkor tán...
a kockázati tőke alapok sem így mükődnek és ráadásul azok is csak transzparens cégeket keresnek. Az eco nem ilyen, de tovább megyek a Fotex sem az.
dtkumalo, az elméleted ott sántit, hogy biztosan nemcsak egyedül lehetsz ilyen jólinformált, és ha mindez igaz, már rég 130-nál kéne járnia az árfolyamnak
Econet topik