Szerintetek? Néhány hete rendeltem tőlük reggeli hirlevelet, mivel én online tőzsdézem, megköszöntem és kértem ne küldjenek többet, mert én ennél többet látok.
A másik: tegnap megjelent a porondon a Gspark, a mai hirlevelükben még se hire, se hamva
Nem kell olyan pénzel beszállni az ECO-ba, amire akár már a jövő héten szüksége lehet az asszonyunknak. Be kell, hogy induljon mert a borogató információim szerint nettó eladó és a héten elfogy neki. Nem csinálja rosszul, tudja hol lesz a sáv alja mindig... Ügyes.
megindul majd de idő kell hozzá, nyugalom.Hallgassatok az öreg zolóra, aki anno rám hallgatott és ismer az nem járt rosszul, a sok pöcsfej aki itt hülyeséget irogat mind 1-2K nagymenő aki azt hiszi , hogy ezzel megnyerheti heti szinten a 10-20 e ft-ját. Nyugalom, a cég jó de nem transzparens, amolyan synergon pár éve de lesz itt változás de nem egy vagy két napon belül. Az új projekt jó, lesz reklámbevétel nagy lesz a látogatottsága én meg pont az emusic-ba nem látok semmit de ez egy vélemény egy erős poziból. Jó pihenést!
Econet topik