DrKumalo: Na hol van a limites ugás? Megint egy mindenttudó 100-on beragadt szerencsétlen. Nézd a Novo-t az tényleg limittel és talán a Humet is fog hamarosan.
De ki mondta , ( hogy ha létezik egyéb úr ) hogy el is akarja adni mostanság?
lehet hogy csak 2008 -ban szeretné eladni
és az is lehet hogy ez A 20 % csak 1 éves találmány, de lehet hogy több is
itt a papír db számán van a hangsúly, nem a nyereségén hisz 50 % az 50 % eddig
nem akarja az piacra dobni még egy jó darabig :((
Én nem így látom. Emelkedésben mindíg nagy a forgalom,esésben minimális.Pl a tegnapi nap is érdekes volt hiszen csak 63 Ft volt kötés,és a tételek nem álltak vissza 1 2 Ft-val magasabb szintre.Ha ennyire rossz ez a papír minek venni belőle 130 K-t?
Elmondom, mi az én szerény véleményem: nincs itt semmiféle összeesküvés, meg Egyéb úr sem, csak teljes érdektelenség. Ez a vezetőség szégyene valóban, semmiféle tájékoztatást, hirt nem adnak ki, csak foglalják a pénzünket. Sokan vagyunk itt 70 ft fölött beragadva, nem fogjuk ennyiért eladni, várunk a csodára, ami nem jön. Sok speki beáll 1-2 ft difivel mindkét oldalra, más semmi nem történik. Ez az én véleményem
Nos, megállapítom, hogy nagy kudarc ez az Econet minden kisbefektetőnek... Minden kicsi elindult, csak ez árválkodik 1,5éve ezen szinten. A vezetőségre is szégyen, hogy nem képes a részvény a névértéket elérni.
Törölt felhasználó2006. 08. 24. 10:05
fogynak az elaggott eladók. mi történt, csak nem ijjedt meg egyébb ur?
Szerintem nincs jelentősége, valakinek kellett a pénz.
Törölt felhasználó2006. 08. 23. 20:29
Szeretném tudni, ha egész nap masszivan vették (vagy kötögették) az ecot 63-on, akkor az utsó negyedórában ki az a szerencsétlen, aki 62-ért odadob majd 4 ezer db-ot?
Köszönöm a gyors reagálást!
Szeretnék egy-két dolgot kérdezni (nem Egyéb úr személyéről), nem szeretném itt, küldenél egy e-mail-t ide:
emtee@freemail.hu
Tudom ki az, de nem szeretném, ha az információ közkézen forogna, ezért a személyére vonatkozóan sajnos nem adhatok semmilyen támpontot. Szerintem nem is az a lényeg, hogy mi a neve, hanem hogy létezik.
Inflexio!
Te tudod,hogy ki az az Egyéb Úr, illetve sejted?
Azt szeretném kérdezni,hogy benne van azok között, akik 2004-ben a zártkörű tőkeemelésben résztvettek?
Econet topik