Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 12. 19. 08:25

econet: csúszik az EBPP projekt  

Ugrás a cikkhez
Az econet.hu Informatikai Rt. bejelentése szerint az EBPP.HU Informatikai Szolgáltató Rt. által elindítandó elektronikus számlabemutatási és -fizetési (EBPP) rendszer implementációja a fejlesztési időszak során felmerült kiegészítő fejlesztési irányok megvalósítása miatti időeltolódás miatt előreláthatólag 2006. I. negyedévben kerül lezárásra, érintve az EBPP.HU Rt. eladásából az EBPP rendszer implementációjáig fizetendő 180 millió Ft-os vételárrész kifizetésének időpontját is.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=62601
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 02. 08. 08:49
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
ez is egy vélemény 1 hét múlva kiderűl.
amúgy nem hinném,hogy az érdemi befektetők pont rád lennének utalva a régen megjelent információ hatáselemzéséhez.
másból is keletkezhetett nyereségük,és ez majd benne lesz az eredményben.
GO ECO!
Törölt felhasználó 2006. 02. 08. 08:35
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Bandesz.
Az érdemi befektetők nem olvassák ezt a fórumot így sokan nem tudják. Ti meg nem hiszitek, azt hiszitek az árat akarom letornázni. tehét senki nem hisz nekem pedig így van. sorry
Törölt felhasználó 2006. 02. 08. 08:31
Ha emlékezetem nem csal ezt a hírt, már tavaly is hallottam.
Nem hiszem, hogy bárkinek meglepetést okozna.

Fuss Eco, fuss!
Törölt felhasználó 2006. 02. 08. 08:30
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
DECEMBERBEN POFÁTLANUL BEJELENTETTÉK HOGY 180 MILLIÓ DECEMBER 31-iG NEM FOLYIK BE AZ EBPP ELADÁSBÓL. A 180 MILLIÓ PONT ARRA ELÉG HOGY 30-50 MILLIÓ VESZTESÉGE LEGYEN AZ EBPP PROJEKTEN.

Aki nem hiszi járjon utánna vagy meglátja majd a jelentésben!!!
Törölt felhasználó 2006. 02. 08. 07:46
Előzmény: #1  portfolio
econet célár 60 ft
ne felejtsétek 1 hónapja leírtam ide hogy nem lesz jó az eredmény mert többért van nyilvántartva az ebpp mint amennyiért eladták. Aki nem hitte el magára vessen.
h.l.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek