Az meg különösen furcsa, hogy egy linkre kattintva az ebroker hirdetése ugrik fel.
TESSENEK MÁR MEGJAVÍTANI AZT A QRVA RENDSZERT! Ez így egy abszurdba hajló képtelenség! Tegnap este 1 óra nem volt elég, hogy beadjak egy nyavalyás megbízást mára!
Esetleg azért állnak, mert napokon belül a világ leggyorsabb online brokerage rendszerét indítják? De akkor miért nem szólnak?:((((((
Akkor nem vagyok egyedül. Ma este 8-tol vegleg elhalalozott. Most akartam megbizast adni, be se engedett.
Ez igy NULLA, ZERO, ZILCH, NIL. Sürgös intezkedest kerünk! Es garanciat, hogy ilyesmi soha többe nem fordul elö. Nem akkor kell a rendszer, amikor unalmasan csordogal az elet a tözsden, hanem amikor helyzet van!
Megette a fene.
Hetek óta vacakol az ebroki. Pont most, amikor kellene. Emiatt jelentős veszteséget voltam kénytelen elszenvedni. Betelt a pohár, az első adandó alkalmommal otthagyom őket. (Most sem megy - kiszolgáló nem található)
A BÉT-től kapott hivatalos információk szerint a kereskedés a következők szerint indul: 9:45-10:05 ajánlattételi szakasz, 10:05-10:06 nyitó szakasz. A szabad szakasz 10:06-tól kezdődik.
2007.06.07 08:44
Nem indul el a megszokott 9 órakor a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, aminek oka egy technikai probléma a BÉT rendszerében. A probléma elhárításán a BÉT munkatársai jelenleg is dolgoznak, s várhatóan néhány perces késéssel indulhatnak meg az adásvételek.
ebroker