Én olyan ember vagyok, aki az utolsó fillérig átnézi a bankszámláját. 10 Ftról is tudni akarok. Nem vonhatnak le tőlem olyan tételt, amit utána ne találnék meg a kondíciós listában és ne látnám az okát.
Ebroket használok, Standard díjcsomag.
Tudjuk, hogy a tranzakciós díj ennél a csomagnál 0,55 százalék DE MINIMUM 150 Ft!
Általában ez a mimimum 150 Forint nem érvényesül, mert többért szoktam venni, adni, de a rendszer most megszivatott.
Minden tapasztalatot szivesen vennék !
Adtam megbízást (csak példa) 100 részvény megvásárlására. Részteljesülés történt, kaptam 85 darabot. 15 híján teljesült is a megbízásom, CSAKHOGY A MEGBIZÁSOM LEJÁRT ÉS NEKEM ÚJ MEGBIZÁST kellett adni a maradék 15 darabra.
Mi történt? Elvileg kellett volna fizetnem arra a részre 20 forint tranzakciós díjat, de ehelyett ott rámsózták a 150 forintot.
Nem úgy kéne működni, hogy részteljesülés esetén ne járjon le a megbízás és a mardék 20-at megpróbálja a rendszer beszerezni egy késöbb időpontban ? Igy duplán fizettem kötési díjat. Egyszer jogos 3-400 forintot, de utána meg 20 helyett 150-et.
Remélem ez érthető volt.
Ki mit tapasztalt? Elötte sima Cib netbankot használtam, ott a részteljesülés esetén nem járt le a megbízás és a minimum 150 forint az egészre volt értve.
"Nem úgy kéne működni, hogy részteljesülés esetén ne járjon le a megbízás és a mardék 20-at megpróbálja a rendszer beszerezni egy késöbb időpontban ?" lehet, hogy így kellene működnie, de nem így működik... Egy megbízásnál csak akkor nem fizetsz, ha a megbízás nem teljesül. Ha teljesül vagy akár csak részben teljesül, már fizetned kell... min. 150 Ft-ot vagy az x %-ot... (A másik megbízásod már egy új megbízásnak számított.)
Törölt felhasználó2008. 05. 24. 13:10
Tudom, hogy kis összeg, mert plusz 130 forintot fizettem, de elégszer lehúz a bank, ne tegye már ok nélkül.
Várom az ebrokeresek tapasztalatait, segítségét ebben a dologban.
Ebroker probléma
Ebroket használok, Standard díjcsomag.
Tudjuk, hogy a tranzakciós díj ennél a csomagnál 0,55 százalék DE MINIMUM 150 Ft!
Általában ez a mimimum 150 Forint nem érvényesül, mert többért szoktam venni, adni, de a rendszer most megszivatott.
Minden tapasztalatot szivesen vennék !
Adtam megbízást (csak példa) 100 részvény megvásárlására. Részteljesülés történt, kaptam 85 darabot. 15 híján teljesült is a megbízásom, CSAKHOGY A MEGBIZÁSOM LEJÁRT ÉS NEKEM ÚJ MEGBIZÁST kellett adni a maradék 15 darabra.
Mi történt? Elvileg kellett volna fizetnem arra a részre 20 forint tranzakciós díjat, de ehelyett ott rámsózták a 150 forintot.
Nem úgy kéne működni, hogy részteljesülés esetén ne járjon le a megbízás és a mardék 20-at megpróbálja a rendszer beszerezni egy késöbb időpontban ? Igy duplán fizettem kötési díjat. Egyszer jogos 3-400 forintot, de utána meg 20 helyett 150-et.
Remélem ez érthető volt.
Ki mit tapasztalt? Elötte sima Cib netbankot használtam, ott a részteljesülés esetén nem járt le a megbízás és a minimum 150 forint az egészre volt értve.
Help!