Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 16:57

EBROKER-A lassúság átka..!  

A mai napon újból "jól éreztem" magam Ebrokerem használata közben !
Éppen zárni készültem nap végén a pozimat és hopp a rendszer nem működőképes...jelzem ez nem először fordult már elő...
Miért van az hogy ez mindig 16:25-16:30 között van így ...?!? (tudom a leterheltség...)
Ért hetetlen, hogy miért nem lehet pár milla beáldozásával egy ütőképes,DT-re is alkalmas (gyors és működőképes) rendszert összehozni !!!
Másnak is volt már hasonló tapasztalata vagy csak engem tisztelnek meg ezzel ?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bpmcwap
bpmcwap 2005. 07. 21. 10:19
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -
Oracle-Application -Server-10g/9.0.4.1. 0 Oracle-HTTP-Server Server at www1.ebroker.hu Port 7780
.
.
.
Ma is limitel száguldás várható valamelyik papirban???
nekem most se nem megy...
Törölt felhasználó 2005. 07. 21. 09:23
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
Nálam most rendesen megy.
Törölt felhasználó 2005. 07. 21. 09:18
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Megint megállt a rendszer..
Törölt felhasználó 2005. 07. 21. 00:58
Előzmény: #46  Törölt felhasználó

Velük csak egy gond van (Equitas), beígértek egy határidős kereskedelmet is (kár volt, jobb lett volna a meglepetés), de ebből egyenlőre nincs semmi. Amúgy tényleg jól működik a programjuk (PETI).
Törölt felhasználó 2005. 07. 20. 22:40
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Equitasnál meg 0,25% diákigazolvány nélkül is... :))
(daytrade 0,15%)
Törölt felhasználó 2005. 07. 20. 19:32
Én tök úgy mentem be az IEB-ba, hogy csókolom ebroker és havi 500 ft-ot fizetnék havonta. Nem egészen, mert a magánnál ki kell fizetni a reak timeot is... Igy havi 2500 a móka...
Törölt felhasználó 2005. 07. 20. 09:40
Vicc ez az egész és szomorú is !
Miért a kisbefektetõket szivatják amikor ez a fõ profiljuk?!?
Nem a stílusom de komolyan mondom , hogy fel kellene jelenteni õket a Felügyeletnél vagy szólni a Tebésznek !
Szedjék már össze magukat és csináljanak ott rendet azon a szemétdombon ...
Törölt felhasználó 2005. 06. 22. 15:30
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
igen, kell hozzá a diákigz
Törölt felhasználó 2005. 06. 22. 15:28
Lassan ki kell választanom a következő havi díjcsomagot, most a magánbefektetői van, de lehet hogy nem akarok majd real-time-ot, látom hogy a student csomagnál is 0.4% a jutalék, míg a standardnál 0.5%. A student az miért student? Csak diákoknak van vagy mi? Diákigazolvány kell hozzá? Mert különben érthetetlen lenne számomra, hogy miért van standard 0.5%-os jutalékkal.
balta
balta 2005. 06. 21. 17:21
Előzmény: #40  balta
Ha ez itt az IEB-s három kívánság rovat, akkor még kérem, hogy az angol nyelvű oldalon is frissítsék a Capital market news-t (ott még a május eleji hírek találhatók), de még jobb lenne, ha megszüntetnék a magyar-angol nyelvű egyveleget, és valóban egy külföldi ügyfél helyébe képzelve magukat, nekik szóló, csak angol nyelvű információk kerülnének oda. Hogy konkrét javaslattal éljek, például a SanPaolo IMI oldalain emlegetett "Italian desk"-ekről lehetne írni valamit, persze csak ha valóban vannak ilyenek az IEB-nél. Úgyis élesedik a harc az olasz ügyfelekért, hiszen a CIB-tulajdonos Intesa mellett várhatóan az UniCredit is megjelenik hazánkban. Hacsak nem halássza el a HVB-t az orra elől a Royal Bank of Scotland :)
balta
balta 2005. 06. 21. 17:03
Előzmény: #38  balta
Úgy néz ki, hogy csak közhírré kell tenni, és az IEB-nél is felpöröghetnek az események: frissítették a tőkepiaci híreket. Ezt nekik szóló emailben egy hét alatt sem tudtam elérni.
Aki banki háttérre vágyik, annak jó hír, hogy a másik olasz tulajdonú bank, a CIB beharangozta, hogy többek között a BÉT-en forgalmazott részvények adásvételével bővíti az internet bankját. További részleteket egyelőre nem tudni (bevezetés időpontja, árak, sebesség), de mindenképpen örvendetes, hogy tovább bővül a választék.
Törölt felhasználó 2005. 06. 21. 16:46
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Equitas-al az volt az első benyomásom, hogy komolytalanok, mert az oldal phpnuke-on fut. (természetesen tudom, hogy a kereskedési rendszer, és egy portál nemy egy dolog)
Most már te vagy a sokadik, aki az equitas-t tanácsolja. Költségekben sem lett volna mindegy.
Helyénvaló az a félelem, hogy az equitas mögött nincs banki háttér?
balta
balta 2005. 06. 21. 15:15
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Az egész IEB csoportnál rendkívül lassú minden! A bank nyitóoldalán (www.ieb.hu) szereplő tőkepiaci hírek május elejéről valók, holott már június harmadik dekádjában járunk. Ki bízza a pénzét egy ilyen színvonalú szolgáltatást nyújtó társaságra?
Törölt felhasználó 2005. 06. 20. 11:05
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
Hello Tiff!
Engem felhívtak az eBrokertől, hogy a részvénysplit alatt nem bántsam az FHB részvényeimet.
1-2 nappal utána léptem csak be - ismerve a rendszert-, de már részvényem sem volt...
Szép lassan átviszek mindent az Equitashoz.
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 15:45
Most kötöttem ebroker szerzõdést. Még egy fillérem sincs rajta, csak kattintgatok. Most péntek 15.43 van és nem frissülnek az adatok, csak ha kilépek, és megint be... Azthittem, hogy egy ilyen rendszer nem lassulhat be. Meg nem is nagyon hittem el amit itt olvastam. Tévedtem, mint akkor amikor nem adtam el az otp-t 7400-en...
Törölt felhasználó 2005. 06. 15. 16:14
Na errõl sírunk már itt hetek óta... !!
Miért nem lehet már ezt a nyomorult szolgáltatót lecserélni ...?!?
+Jelzem a belsõ átvezetésem még mindig nem javult meg...
Törölt felhasználó 2005. 06. 15. 16:00
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
eBroker kozlemeny;
2005-06-1 5 15:51
Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy az árfolyamszolgáltatón knál felmerült hiba miatt, az oldalon a prompt adatok és az ajánlati könyv nem frissül. A kötéslista és a grafikon a tőzsde jelenlegi pontos állapotát mutatja.
A hibáért elnézésüket kérjük és a hiba elhárításán folyamatosan dolgozunk.
Üdvözlettel,
eBroke r
En meg kernem szepen vissza a penzemet erre a honapra(legalabb).
U dvozlettel ;jp
Törölt felhasználó 2005. 06. 15. 15:53
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Most kene ilyenkor telefonaljunk, hogy mennyi meg mennyi ?
Törölt felhasználó 2005. 06. 09. 23:19
Én is kipróbáltam a global fx demo rendszerét, de ellentétben az itt hozzámszólókkal engem nem a telefonos bársonyos hangszíne érdekel, hanem a számok.
EURUSD piacon valóban baromi olcsóak a spread 4 relatív bázispont (4 század százalék)!
Viszont ami engem jobban érdekel az EuroHuf-nál legtöbbször 24 relatív bázispont, ami elég nagy szívás. Ilyen rabló árak melett 10 napból 9-szer veszteséget könyvelsz el mégha mindig jól eltalálod is az irányt, ui. fél forintnál többet normális időszak alatt nem változik egy nap az EURHUF kereszt.
Ha valaki tudja esetleg, hogy a BudaCash pro szolgáltatással mennyi a spread azt megköszönném, ui. a honlapjukon mérföldekkel jobbat ajánlanak 20 abszolult bázispontot ami 8 relatívnak felel meg.
Törölt felhasználó 2005. 06. 09. 13:50
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
Egyetértek, a bux hiányzik, de a telefon is jó szerintem teljes mértékben, a nagy dolgok úgysem azon a pár percen múlnak, de a short áttéttel az jó volna de nagyon!
Törölt felhasználó 2005. 06. 09. 13:43
Ma volt malőr az FHB csere-berénél. Püff eladta a rendszer.
Az ügyitézők kedvesek voltak, majd visszavásárolták nekem a részvényeket.
Való iga fagyogat-fagyogat. De azért nem rossz.
DE! ÓRIÁSI HIBA: nincs bux0512 és short. Ha ezek meglennének a lassuság ellenére szvsz. sok száz uj ügyfelük lehetne.
Törölt felhasználó 2005. 06. 09. 09:50
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Hali!
Nálam minden ok! És még a látvány is megnyerő az Otp-ben!
Törölt felhasználó 2005. 06. 09. 09:47
Mi ezzzz???? Má megint le vagytok fagyva, ideje lenne elkezdeni a fogyókúúúúrrráááát
Mike and the mechanics, mivel kisseeebbb súly adekvát módon gyorsítja a sebbeeeessséget. Amint aztat már nyúton is megaztmondta.Azonnna aaall szedjétek össze magatokat burárum mer szólok az orkoknak, akik elkpajáp azákit bezárjá őtet mordor legsőtéteb tömlöcébe, és naponta amíg nem gyorsul fela rencer elektorsokban fogják részesíteni.
Törölt felhasználó 2005. 06. 09. 07:06
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
A demóban kapsz vagy 50000devizát és dettó élesben kereskedhetsz vele két hétig. mindenfajta megbízás van amit megszoktunk, sőt még azok kombinációi is védenek, mert ugye ez 24 órás és aludni is kell, hacsak nem többen vagytok, mint a kínaiak a filmekben :DD
Semmibe nem kerül a kipróbálása és ők hívnak egyeztetett időpontban. Ha kipróbáltad írj be ide ha lesz időd, kíváncsi vagyok a véleményedre.
Törölt felhasználó 2005. 06. 09. 06:35
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
A www.globalfx.hu oldalról töltsd le a demót és próbáld ki. Fel fognak hívni ha adsz telcsit a regnél és rendkívül készségesen az általad megadott időpontban a tövéről hegyére elmondanak mindent. Most még németül van de van hozzá egy használható leírás, és kb fél-egy hónap múlva magyarra is lefordítják. Internetes platform gyors mint a villám. Nincs előfizetési negyedéves díj semmi. Nincs kötési díj se, mert ők a spotokból élnek. Minimun 10000 euró, vagy usd kezdés tízszeres tőkeáttét. Úgy fut mint egy határidős piac. Én még csak teszteltem nem vagyok még ügyfél, mert máshol foglat sajnos a pénzem, de remélem már nem kell egy hónap hogy indulhassak. Az eur/usd-t január óta folymatosan figyelem, kegyetlen lóvét lehetett volna szedni az erősödéssel. És én ezt éreztem végig, és csak bámultam részvényekben ülve. Idegesítő. Sok jót írtam, de most jön a legjobb: olyan segítőkészek, hogy folyamatosan elmzésket küldenek 70százalékos találati aránnyal az előfizetőknek. Nagyon korrekt cég. magyarországon szvsz nincs párja a devizapiacon. Többet nem tudok most hirtelen meg nem is akarok kontárkodni, csak nekem ez nagyon bejön minden más hazai céggel szemben a devizapiacon, azért írtam. Eredményes kereskedést.
Törölt felhasználó 2005. 06. 08. 21:53
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
szia lipak1!
global fx-ről írnál néhány sort?
internetes kereskedési rendszer?
mit érsz el vele (csak deviza vagy commodity is)?
tranzi díj?
jó/gyors/megbíz ható?
Törölt felhasználó 2005. 06. 08. 20:36
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Kedves 1702!
Arra alapozom, hogy mindig amikor bemegyek hozzájuk (sajnos mostanában befizetni :( ) mindig megkérdezem, hogy hogy állnak a hatival. Jó-jó ezt tényleg hagyjuk elismerem én se vagyok madár...:) De! nemrégiben már azt is mondták, hogy volt részükre, mindenkinek egy átfogó oktatás a határidős dolgok levezénylésére. És most ez a költözés... A bővítés miatti helyszűke. Szerény Véleményem Szerint.
Én is megkaptam a levelet és bízom benne, hogy nemsokára kapok egy másikat is.... tudod...
Hajrá EQ(belföld)! Hajrá Buda(külföld)! Hajrá Global FX(deviza)!
:))
Törölt felhasználó 2005. 06. 08. 17:23
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Kedves Fórumozók, tisztelt Ügyfeleink!
Köszönjü k õszinte hozzászólásaikat, illetve kritikai észrevételeiket is
még akkor is, ha egyik másik észrevételt nem tudjuk megerõsíteni. Hisszük azt, hogy az ehhez hasonló visszajelzések tehetik valóban olyanná az eBroker rendszert, amely rendszert minden ügyfelünk megelégedettséggel
használ majd. Szeretnénk azonban felhívni figyelmüket arra, hogy - mind
ahogy eddig is- a jövõben is kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleinktõl
érkezõ kérdések, esetleges panaszok megválaszolására, azonban ennek
helyszíne - betartva a banktitokra vonatkozó szigorú szabályokat- nem
lehet egy internetes fórum, így amennyiben konkrét kérdésük van a
szolgáltatással kapcsolatban, kérjük írásban forduljanak kollégáinkhoz.
Zárszóként:
Biztosíthatjuk Önökek afelõl, hogy figyelmet fordítunk ügyfeleink
igényeire, és arra törekszünk, hogy rendszerünk a nap 24 órájában gyorsan
és zavarmentesen elérhetõ legyen. A számok azt mutatják, hogy ezen
vállalásunkat a jelentõsen megnövekedett tõzsdei aktivítás ellenére egyre
jobban teljesítjük.Visszaté rve pénznyelõ válaszára: Természetesen
szólásszabadság van, de örülnénk, ha építõjellegûek és/vagy személyes
tapasztalaton alapulnának kommentárjaitok (azokért viszont hálásak is
vagyunk). Ha bármilyen konkért kérdés van, akkor azt az eBroker erre
rendszeresített csatornáin várjuk!
Üdvözlettel: eBroker csapat
Törölt felhasználó 2005. 06. 08. 13:21
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Elnezest ; az ido ; 13.20 , junis 8, szerda.
Törölt felhasználó 2005. 06. 08. 13:19
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Na. Kedves ebroker ugyefelek ; kezbe lehet venni a telfonszolgaltatast. viva la technica!

Topik gazda

GREENSPAIN
5 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek