Topiknyitó: pf2 2014. 01. 05. 12:52

e-útdíj rendszer  

Azért nem kell mindent fikázni.

Útdíj rendszert már legalább 5 évvel ezelőtt be kellett volna vezetni.

Miért így sikerült ? Ahhoz néhány külföldi befektető galád hozzáállása is kellett. Bedurvult a magyar gazdasági unortodoxia és erőből keresztül verte HUGO-t.

Viszont így 42 milliárd forintért egy fapados 100 %-os magyar tulajdonban lévőagyar Hugolészült. Eddig közel 80 milliárd forintot hozott.

Szar , nem szar.

Lehetne jobb , lehetne.

Kellett már , kellett.

IMF kötelezővé tette ? nem tudom. Lehetett volna helyette nyugdíjcsökkentés is.

Budapesten dugódíj bevezetése is előbb-utobb meg lesz.

Kell , igen kell.

Kicsinálja meg és hogyan? Remélem nem Siemens korrumpálási módszer szerint készül.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2014. 01. 25. 10:31
2014 01 25 05,30perc
elvileg ingyenes az m7-es
a rendszer mégis számol még arra a szakaszra is ahol nem is jártam az időpontokat rögzítette a szakaszokra, így jött ki, hogy 720!Km/óra sebességgel közlekedtem! A rendszer továbbra is "hibátlanul" müködik!
pf2 2014. 01. 06. 20:10
Előzmény: #1  pf2
örülők hogy vörösök , kommenisták , elmúlt nyolc év , trafik maffia mind-mind előjön elfolytottan.

Én mindössze azt mondtam néha oda kell csapni és be kell szedni pl. útdíjadót.

Szlovénok , horvátok , szlovákok , lengyelek , etc , etc k@rva keményen leszedik a sápot az arra autózó nehéz gépjárművekről, kamioncsordákról.

Nem véletlenül kerül ide majd 1500 orosz kamion flotta Nyírségbe( még ezen útdíj ellenében sem), bár ez kerály és Putyin csapat magánbiznisze Lázár fivérekkel és Waberer Gyurkával megtámogatva))
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2014. 01. 06. 17:55
Előzmény: #4  szivacs
Azért nem vagyok teljesen képen kívül.
szivacs
szivacs 2014. 01. 06. 14:09
Előzmény: #3  Bekre_Pal
Látom nem vagy képben vöröshullám ügyben.
A szímensz már az átkos idején erősen betette a lábát Bp.-re.
Akkoriban az etársak igencsak szerettek akkoriban nyugatra tanulmányutazni, főleg ha adakozó volt a vendéglátó a kinézett "kölcsönösen előnyös" üzlet érdekében...
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2014. 01. 05. 21:10
Előzmény: #2  szivacs
mekkora ösztönző lehet egy felsővezetőnek ha elmehet oda más pénzén szakmázni, ahová oda-vissza egy tankolással bármikor eljut, valóban

tahós alatt amúgy is a szakmailag jó megoldás fog nyerni, ez már itt más világ, forradalom volt
szivacs
szivacs 2014. 01. 05. 17:39
Előzmény: #1  pf2
"Budapesten dugódíj bevezetése is előbb-utobb meg lesz.
Kell , igen kell.
Kicsinálja meg és hogyan? Remélem nem Siemens korrumpálási módszer szerint készül."

Sajnos nem lehet kizárni. :-(
A budapesti központi forgalomirányítást is behúzta a siemens, holott lett volna bevált magyar fejlesztés, amely egy nagyságrenddel fejlettebb szabályozást tudott a meglévő gépparkkal - tizedáron. Csak azzal a fővárosi és bkv-s illetékes elvtársak nem kirándulgathattak volna annyit Münchenbe...

Topik gazda

pf2
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek