Ma így beszélgetünk... :)
Miért LOL? Ott könnyen kaphat, tehát nem pufi. AKARJA A PAPÍRT.
Kiálhat, hogy feljebb vegye, több lehetőség van. Ha ráadják 550-re újrabeáll...etc.
Remélem segítettem más oldalról is megvizsgálni a helyzetet. Tudom, hogy tele vagy papírral, csak fura, hogy ezt a pozitív jelet negatívan értékeled.
A pufi általában elérhetetlen messzeségben és darabszámok mögött szokott húzódni, biztonsági okból.
Bocs
Nem tudtam h. ide csak te irogathatsz.
Nem láttem sehol kiírva.
De remélem elnézitek nekünk ezt pár nem kifejezetten estar-hoz kacsolódó hsz-t.
Azért ilyen messzemenő következtetéseket ne vonjatok le belőle, mint amibe belekezdtetek. Enyhén nevetséges...
Törölt felhasználó2012. 09. 05. 12:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
A kisbüfi szó nem is volt sértő. Ezeken az árakon kisbüfiknek is van 5-10K.
Csak a darabszámok miatt van meg a reflex, hogy "nagyok" szállnak ki.
400 óta mondtam, hogy venni kell. Most nem azt mondom, hogy el kell adni, csak azt, hogy én eladtam. A többiekről nem tudok.
A forgalomról meg annyit, hogy 800 fölött kéne lenni és nem itt napi 5%-kal.
"12:29 Grizzly Géza (Tag) Re: nincs cím Címzett: @rbbj11
rbbj11 írta:
most nagyon örülnék sly-nak
pf-en egy kisbüfi csak 7k-t dobott ma,szórják a kicsik is,mivel senki nem tud semmit "
Ha jól adtam össze, ez a kisbüfi 11k-t dobott, de majd kijavít, ha tévedtem. Most amúgy tényleg nem a nagyok szórogatnak.
A húzd meg-eresz meg szakasz második részénél járunk. Most pihi.
Sőt, ma még ezek a kicsik szentségelve fogják visszavenni, mert amint elkezd emelkedni megint, jön a döbbenet, hogy nélkülük is emelkedik, pedig eladták és le is írták...(és még a forgalomtól is látványosan ijedeznek, pedig eddig ajnározták) Van aki a 15%-os kiakasztásnál sem átallotta az akkori forgalmat fitymálni.
Jó muri lesz.
(most aztán jól összemostam mindent, de nekem nem lehet?)
Régi és emberi. Kis terelés.
Pedig tudjuk, hogy a mai nap még nincs lefutva, csak azért mert egy 20-30 forintos csökkenésbe beleadtak a kicsik. (ez is normális, mindennapos pszicho...)
(...és nem nagyok, ahogy sokan hiszik.)
E-STAR