Ex: 800! Ennyit merek mondani. Ennél többet jelenlegi infók alapján nem. Hányan sírnak egy ilyen ár mellett is? Még az én céláram is sokakban megütközést kelthet, hogy mé csak ennyi???
600-ig nem látok semmi ellenállást. Hír nélkül ott valahol lesz egy megálló, de ha addig valami kiderült, mint kés a vajon mehet 800-ig. Ez az én forgatókönyvem.
Eladni csak vevőnek lehet. És most inkább vételeket lehetett látni. Nem értelek. Többször leírtam, sok érdek van, de a végén mindenki több pénz akar, márpedig sokan nagyon sok lóvét betoltak már ebbe a cégbe, őket sem szabad leírni. Van még eszközük a tarsolyukba, nem véletlenül vásároltak be részvényt és kötvényt.
FB tag lemondásának okáról semmit nem tudok, de ha tudnék sem hinném el. Ez az alapokkal szintén így van. Ha pár 1000 darab adás vétellel hullámokat tudnának generálni, a világ legegyszerűbb dolga lenne a tőzsdén pénzt keresni. Ezekben nem tudok hinni. Manipulációban sokkal inkább.
Nehezen tudom elképzelni, hogy hirtelen mindenkinek E-Star kell. MO-t ismervén inkább bennfentes kereskedést vélek felfedezni. Ameddig nincs valami tuti hír nem látom okát, hogy eladjunk. Itt persze főleg a banki hitelre gondolok, ha az van, akkor tartom, amíg nem kell a lóvé. A többit most hagyjuk.
Törölt felhasználó2012. 09. 04. 00:59
Mindig öröm átfutni a fórumot, így nap végén. Könyvet lehetne írni a kommentek és az árfolyamalakulás összefüggéseiről. Szerintem öveket becsatolni, mert nagyot szólhat a rakéta. Bukósisak (stop) fent, úgyhogy had szóljon!
"Megjegyezzük, hogy az E.ON az összes szerződésben vállalt kötelezettségének eleget tett az E-Star irányában, így szolgáltatóként jogában áll behajtani a vele szemben felhalmozott adósságokat – áll a közleményben." link
Az E.on jogilag nem fogadhatja el az önkori pénzét, mert az Estar-ral van kapcsolatban. Ha elfogadná nyilván érdekes lenne tovább fenntartani a cég felé a követeléseit. Kész káoszt eredményezne.
Ráadásul óriási üzleti öngól lenne, mivel neki pontosan megfelel a jelenlegi rendszer.
Egy háromoldalú megállapodás van körvonalazandóban.
E-STAR