Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Igen, kérdeztünk is és válaszolt is Gergely, a cég építkezik és halad a hosszú távú terveknek megfelelően. Nagy cél maradni a BUX Bumix kosarakban. A közkézhányad kapitalizáció a necces, de nem állunk rosszul.
Ahogy ígértem: Könyv: nincs érdemi változás szeptember óta az első 64 a könyvben félmilló darabig, birtokol kb 260 millió darabot. A második hatvannégy 200 000 darabig. Akvizíciók: Magyarok, akik a megfelelő forgalommal, létszámmal és EBITDA-val rendelkeznek. Folyamatban van több is amint lezárul, jön majd a hír. Külföldi alapok: A pár éve elmondott külföldi roadshow nem történt meg, a cég még kicsi ehhez. Ezt mint visszajelzést kapták. Elemző: folyamatban van, ha megkötik a szerződést bejelentik. Prémium kategória: nem most, a 2025-ös jelentés már lehetséges, hogy két nyelven készül és addigra már elemzők is követik majd a részvényt. Jelenleg inkább presztízs a prémiumkategória mint annak költségvonzatai most megérnék a váltást. Eredmények jók, 5 éves tervet nem emelik mert óvatosak a jelen piaci helyzetben.
Szép estét mindenkinek! Mostmár szívesen olvasnék valami komoly elemzést okfelytést, hogy esetleg ténylegesen mi várható a közgyűlés után. Abból már Dunát lehetne rekeszteni, hogy ez egy szar! Csak ha ez egy szar akkor miért nyeri a milliárdokat ja és csak szólok osonopályán jól fekszik a Magyart Honvédségnél is😊 Nekem van még retro estem is 420-ról megfeledkeztem róla😂 igaz csak 5e db ,de nem adom a RETRO jól fút!!! Egy szó is száz mindenkinek szíve jóga , hogy mibe fektetett! Akkor egy tiszta elemzét olvashatnék?! Előre is köszönöm.
"Attól függetlenül hogy oltom a papokat, a papír a céggel és a benne lévő emberekkel együtt a bét leghitványabb története, de simán benne van a 120-150 közötti sáv." Ez Flendike. Ennyit róla.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.