Ja fene enne meg, 128-ast eladtam 121-én, beparaztam mikor jottek az előzetes számokkal, hat fel ora múlva korrigált is vissza. Jovo héten jonnek a pontos számok, lesz itt csapkodás.
Daimlert 53,5 körül fognám, DBK talán 14 környékén bátran venném.
azért lassan jönnek a kamatemelések újra az usában.
Egy figyelmeztető jel: a cégemnél áprilistól május 1-ig lehet saját részvényt jegyezni.
Ez egyenesen felhívás a shortra és a piac jövőbeni esésére szvsz. lásd a benfentesek mindig többet tudnak.
melyikre gondolsz Johnny?
én most inkább lefele csorgást várok úgy általánosan
de igen fürge is tud lenni bármelyik +/-3% ))
kivárok , mert az usa elég szenvedős, ott sztem picit drágák a rv-k
a németek nem annyira,
most a bankosokat favorizálom inkább dbk.de 14-ről van de kicsit adtam 17 előtt az erős szint egyelőre, de bízom még benne
cbk.de eladtam de 8 eur alá nagyon nem várnám - itt osztalék vágás volt 2 napja.
VW-m is volt 101-ről pár hete, sajnos elég korán adtam el 110-nél baccameg az usa hírek megkavartak rendesen - ment a paráztatás arra ))
DAX részvénykre folyamatos friss napi/perces híreket, elemzéseket itt szoktam nézni link a rv-re kattintva
Hiába nőttek az eladásai a Daimlernek az első negyedévben, a nagyobb profittal értékesíthető E és S-osztály modelljeinek az értékesítése visszaesett és sokba került az E-osztály bevezetése is, így a cégcsoport profitabilitása csökkent. A menedzsment ugyanakkor optimista, véleményük szerint tarthatóak a korábban bemondott 2016-os várakozásaik.
DAX részvények