Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 13:36

Danubius  

Gyerekek!

Már másodkézből hallom, hogy bizonyos Boscolo nevű cég sertepertél a Danubius körül, és állítólag szívesen megvenné azt. Próbálom keresgélni, hogy ki is ez a Boscolo valójában. A honlapját nézegetve komoly ingatlanpiaci befektetőnek tűnik, de szerintem tőzsdén nincsen jegyezve (legalábbis nem találok rá utalást).

Ha valaki tud valami infot a Boscolo-ról és az esetleges Danubius kapcsolatról, légyszi írja be, vagy küldje el a faltrening@yahoo.co.in e-mail címre.

Előre is köszönöm.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 10:10
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
ahogy ezt a boscolo-t nézegetem, ezek inkább egy-egy külön hotelre tehettek ajánlatot (pld gellért), mint a csoport összes szállójára. nem profiljuk a spa..
Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 15:06
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
én nem mondtam, hogy kisrészvényesek ennyit kapnak holnap:(((

csak kiszámoltam sok paraméter szerint a cégértéket, elég sok időt fordítottam rá, de vagyunk így még egy páran, talán kisvargazoli, vagy kisüsti volt egy másik fórumon, aki hasonló eredményre jutott. mindenesetre ha a fotex ér 1000 forintot, meg a BIF 1100-at, akkor a Danubiusnak most valahol 13000-15000 körül kéne állnia, a diszkontokat is figyelembe véve, csakhát az elemzők egyelőre P/E-eznk, annak meg itt semmi értelme.....
Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 15:03
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Én az 5800 Ft körüli felvásárlási ajánlat óta figyelem (és birtoklom) a részvényeket, de a napokban felerősödött bennem a vágy: vegyek még ezen az árszinten is. Pénteken már csipegettem és ma is kihasználtam a visszaesését a vásárlásra.

Egy 20E Ft körüli árfolyam igen kellemesen érintene...

De hát, azért Te mégiscsak idealista vagy...

Én próbálok realista lenni.

Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 14:56
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
nem túlzó. ez olyan mint a fotex. a nyereség nem számít semmit, csak a cash flow, meg az ingatlanok értéke. ebből meg bőven kijön a 20 feletti árfolyam. A Danubius szerintem, levéve azt, amit a fő tulajdonos kivesz a rendszerből, meg a levágható költségeket, most is tud évente kb. 10-11 milliárd casht termelni. ebből kijöhet egy 15-20.000 forint közötti cégérték.
A szállodai szobák piaci értékét azok számával felszorozva meg simán kijön egy 20 feletti érték. Ezért nem túlzó.
Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 14:49
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
A boscolo.com oldalig én is eljutottam már... Csak az még kevés...

A 20ezres ár nem irreális egy kicsit??? Én 12-13.000 Ft-os árat reálisnak tartanék.

Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 14:40
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
www.boscolo.com
Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 14:29
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
hogy a boscolo vagy sem, én nem tudom, de hallottam én is, hogy volt érdeklődő, 20 körüli áron, de az öreg schreier nem nagyon akart tárgyalni. talán majd az unokák.........
Törölt felhasználó 2007. 10. 01. 14:26
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Nincs info???

Topik gazda

drkumalo
5 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek